5 Σεπτεμβρίου 2023

Η ανακοίνωση συνεργασίας των Δημήτρη Κιούση και Κωνσταντίνου Λίτσα


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Δημήτρης Κιούσης, επικεφαλής της παράταξης «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ» και Κωνσταντίνος Λίτσας, επικεφαλής της παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ», συνεκτιμώντας τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Ωρωπού και αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις αυτοδιοικητικές μας δυνάμεις για να πάμε μπροστά τον τόπο μας και να κατέλθουμε στις εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κιούση.
Με πλήρη συναίσθηση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας και απέναντι σε μια δημοτική αρχή που δεν ενδιαφέρθηκε να επιλύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας, να βελτιώσει την ποιότητας ζωής των πολιτών και να χαράξει μια νέα πορεία για έναν σύγχρονο Ωρωπό, καταθέτουμε την πρόταση συνεργασίας των ανεξάρτητων συνδυασμών μας και ζητάμε την στήριξη των πολιτών.
Αποφασίσαμε να γεφυρώσουμε τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε μαζί με στόχο το καλό των πολιτών και του τόπου μας. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, να βάλουμε τέλος στην αναποτελεσματικότητα, να αγωνιστούμε για τον Δήμο που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.
Σε αυτό το νέο αυτοδιοικητικό ταξίδι που μόνο προοπτική μπορεί να προσφέρει, σας θέλουμε μαζί.
Προηγούμενο
Επόμενο