2 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) εύχεται σε όλους τους Νέους υποψηφίους των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου «Καλή Επιτυχία»!



 📌 Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) εύχεται σε όλους τους Νέους υποψηφίους των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου «Καλή Επιτυχία»!

 📌 Με την οριστικοποίηση πλέον των ψηφοδελτίων την Πέμπτη 31/8 και με τη συμμετοχή σε αυτά, χιλιάδων νέων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα ως υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, όπως και τοπικών

 📌 η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) εύχεται σε όλες τις νέες και τους νέους
📌 «Καλή Επιτυχία» και καλή εκλογή, αφού τόσο η πατρίδα μας, όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν ανάγκη από νέους ανθρώπους και τη συμμετοχή τους στα κοινά.

 📌 Η εκλογή νέων ανθρώπων στα επόμενα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια είναι απαραίτητη για την ανανέωση και τις φρέσκες ιδέες που πρέπει «να έρθουν» στις τοπικές κοινωνίες ανά την Ελλάδα, με στόχο την τοπική ανάπτυξη και την εξωστρέφεια.

 📌 Οι νέοι είναι αυτοί που θα πάνε την χώρα μας μπροστά στο αύριο και τις τοπικές μας κοινωνίες. 

 📌 Για μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα έχει επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, όσο και την βελτίωση της καθημερινότητας για τον πολίτη. 

 📌 Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) εδώ και δέκα χρόνια με παρουσία και με εκατοντάδες Μέλη σε όλη την Ελλάδα, από το Καστελόριζο ως τη Θράκη και από την Κέρκυρα έως την Κρήτη και έχοντας ως στόχο την τοπική ανάπτυξη και την ανάδειξη των νέων ανθρώπων,

 📌 εύχεται την επόμενη Αυτοδιοικητική θητεία να έχουμε περισσότερους εκλεγμένους νέους ανθρώπους στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια της χώρας μας, για να κάνουμε τους δήμους μας και τις περιφέρειες μας περισσότερο ευρωπαικούς και σύγχρονους.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και των Ευρωπαίων Νέων Αυτοδιοικητικών (ELL Group)

Νεκτάριος Καλαντζής 


Προηγούμενο
Επόμενο