12 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δημήτρης Κιούσης δίπλα στους μαθητές

 


Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και φέρνει μαζί της πολλές ευκαιρίες για μάθηση, γνώση και εξέλιξη. Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν μια εξαιρετική σχολική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και νέες εμπειρίες.

Στεκόμαστε δίπλα σε όλους εσάς, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, προσφέροντας υποστήριξη και ενθάρυνση. Μάλιστα, πολλά παιδιά σήμερα ξεκινούν για πρώτη φορά το σχολείο ή εισέρχονται σε ανώτερες βαθμίδες. Ελπίζουμε να αντιμετωπίσετε αυτή τη νέα περιπέτεια με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, αφήνοντας τη φαντασία σας και την περιέργεια σας να σας οδηγήσουν σε νέες γνώσεις.

Σας ευχόμαστε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση με θάρρος και να απολαύσετε κάθε στιγμή του πολύτιμου αυτού ταξιδιού που λέγεται εκπαίδευση. Με αγάπη και ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

*Θα θέλαμε να σταθούμε μόνον σε ένα σημείο. Βρέθηκα σήμερα στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Νέων Παλατίων και Σκάλας Ωρωπού. Οι γονείς με αγανάκτηση έμαθαν πως τα παιδιά τους δεν θα πάνε στο σχολείο μέχρι την άλλη Δευτέρα ενώ έκτοτε θα κάνουν μάθημα μέσα σε προκάτ που θα καλύψουν όλο το περίκλειστο από φράχτες και λαμαρίνες προαύλιο. Όλα αυτά διότι δεν έγιναν ούτε έγκαιρα, ούτε σωστά οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Είναι ένα μεγάλο φιάσκο και ένα μεγάλο κρίμα για τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς. Τους αξίζουν καλύτερα.

Καλή αρχή σε όλους και καλή σχολική χρονιά!








Προηγούμενο
Επόμενο