30 Απριλίου 2022

Ο Δήμος Ωρωπού συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία

 


Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ

 Ο Δήμος Ωρωπού είναι μπροστάρης σε κάθε πρωτοβουλία για τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό και ήδη έχουμε ενισχύσει και τον Ερυθρό Σταυρό.

 To "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" μαζί με την Περιφέρεια Αττικής και Δήμους της Αττικής και τους Δήμος της Αττικής συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα. Υπολογίζεται πως έχουν έρθει περίπου 20.000 Ουκρανοί που χρειάζονται βοήθεια.

 Στον Ωρωπό η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00 στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ. Θα είμαστε όλοι εκεί να ενισχύσουμε την προσπάθεια.

 Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι: Φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας και ρούχα (να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν).

 Ακούστε το μήνυμα του δημάρχου Ωρωπού στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3: https://www.youtube.com/watch?v=6Gf8tVsyAL4

 Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Ωρωπού έχει συγκεντρώσει 70 κούτες με αγαθά που θα παραδοθούν εντός των ημερών στον Ερυθρό Σταυρό.

Προηγούμενο
Επόμενο