1 Απριλίου 2019

Δυναμική αρχή στο Καπανδρίτι για την "Συμμαχία Δημιουργίας"

Την αρχή από το Καπανδρίτι έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Διονύσης Καμπιώτης και η δημοτική παράταξη "Συμμαχία Δημιουργίας", την Κυριακή 31 Μαρτίου. "Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος γιατί η παρούσα Δημοτική Αρχή μας έχει απογοητεύσει και πληγώσει όλους. Έχει αποτύχει παταγωδώς ακόμα και στα "μικρά". Αυτά που βλέπω προσβάλουν την προσωπικότητά μου. Η μιζέρια έχει πλακώσει έναν υπέροχο τόπο, τον τόπο μας, και ο στόχος μας είναι να μη γίνει η μιζέρια συνήθεια" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπιώτης. 


Στη γνωστή αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο Καπανδρίτι, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου ενώ ο συνδυασμός και ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασαν μέρος του προεκλογικού προγράμματος όπως και τα ονόματα τοπικών υποψηφίων για το Καπανδρίτι. Ο Δ. Καμπιώτης επεσήμανε πως ο συνδυασμός του αποτελείται από ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής αλλά δεν έχουν και ανάγκη το Δήμο για να ζήσουν αφού πρόκειται για καταξιωμένους ανθρώπους στο στίβο της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής.


Ο ίδιος μίλησε για την αγάπη του για τον τόπο όπου ζει και δραστηριοποιείται τα 30 τελευταία χρόνια. Ο υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας για τα σχέδια της παράταξης όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου ανέφερε πως όλες οι τοπικές κοινότητες του Δήμου Ωρωπού θα αντιμετωπίζονται ισότιμα όπως τους αξίζει. Αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που θα δοθεί στην οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση του τουρισμού, την αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ αλλά και τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης. Μάλιστα για το Καπανδρίτι, ανέφερε πως στα σχέδια της παράταξής του είναι η δημιουργία εμφιαλωτηρίου και συσκευαστηρίου για τους αγρότες στο χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτίου, αναφέρθηκε στη νεολαία και στο πρόγραμμα να συντηρηθούν οι σχολικοί χώροι, να αναβαθμιστούν οι αθλητικοί και να ενισχυθούν οι αθλητικοί σύλλογοι. Επίσης, προανήγγειλε και την καθιέρωση πολιτιστικού φεστιβάλ για το καλοκαίρι. Ο Δ. Καμπιώτης προανήγγειλε και μείωση των δημοτικών τελών που θα επιτευχθεί με τη χρηστή διαχείριση του Δήμου, τη διαφάνεια και το τέλος της πληθώρας απευθείας αναθέσεων, όπως είπε. Δεσμεύτηκε, επίσης, πως στον τομέα της καθαριότητας θα ενεργοποιηθεί η δημοτική υπηρεσία καθαριότητας. Δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία βιολογικού καθαρισμού, πως θα ανοίξει τις διαδικασίες για τα Σχέδια Πόλης στις περιοχές του Δήμου μας και κυρίως αναφέρθηκε στο Καπανδρίτι. Μίλησε, επίσης, για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών πρόνοιας του Δήμου και δεσμεύτηκε πως ο Δήμος Ωρωπού θα μπει μπροστά στις διεκδικήσεις για το πρόβλημα των Διοδίων. 

Συγκεκριμένα, για την περιοχή του Καπανδριτίου υποσχέθηκε πως θα προβεί σε ενέργειες ώστε να ξανανοίξει το αστυνομικό τμήμα και να επανέλθει έστω μία τράπεζα. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουριστική ανάπτυξη του μέρους της λίμνης του Μαραθώνα που ανήκει στο Καπανδρίτι μιλώντας για μία μεγάλη τουριστική ευκαιρία. Δεσμεύτηκε, επίσης, ότι θα δημιουργήσει παιδική χαρά ΑΜΕΑ μετά από πρόταση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Καπανδριτίου Φώτη Χρυσούλα. Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε αναφορά στην αντιπυρική ενίσχυση της ευρύτερης περιοχής του Καπανδριτίου. 
Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από τον Ωρωπό, Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για τη δημοτική ενότητα Καπανδριτίου. Πρόκειται για τους Παναγιώτα Κόλλια, Κώστα Κορακιανίτη, Χρήστο Μαντά, Μίνα Μπουλέκου, Γεωργία Οικονόμου, Κώστα Πολυχρόνη, Πάρη Χαρίτο και Φώτη Χρυσούλα. Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου ήταν ο πρώην Δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη, Γιάννης Οικονομάκος, ενώ το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Αγγελής Σύρμας, πρώην Δήμαρχος Αυλώνα, Δημήτρης Κιούσης πολιτευτής των ΑΝΕΛ, ο Αθανάσιος Θάνος ως ανεξάρτητος υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Συκαμίνου και ο κ. Μαντάς πρώην Πρόεδρος του Πολυδενδρίου. Αίσθηση έκανε η παρουσία στην εκδήλωση της Ανδριάνας Αλεξανδράτου, δημοτικής συμβούλου με την παράταξη "Πρώτα ο Δημότης", η οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του Διονύση Καμπιώτη βρισκόταν δίπλα στην υποψήφια του συνδυασμού "Συμμαχία Δημιουργίας" Αγγελική Λίτσα. Παρόντες και υποψήφιοι του συνδυασμού από διαφορετικές δημοτικές ενότητες όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος από τον Κάλαμο και η Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου από τον Ωρωπό.


Προηγούμενο
Επόμενο