29 Μαρτίου 2019

Επιστολή του Δ. Κατσαμπέκη για δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας


      
Ενημερώθηκα από φίλους ότι κάποιος «κύριος» που διαχειρίζεται μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, με το όνομα  « O r o p o s N e w s . N e t - Παρατηρητής Ωρωπού », έχει αναρτήσει ανακοίνωσή μου που είχα κάνει το 2011, στο περίπτερο που είχα τότε στην Ωρωπό λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισα από την κατασκευή του αντιπλημμυρικού έργου που κατασκευαζόταν τότε στο χωριό μας. Προσπάθησα να ανακαλύψω ποιος ήταν αυτός ο «κύριος» και γιατί μετά από οκτώ χρόνια θέλησε να επικαλεστεί την ανακοίνωσή μου, για ποιους λόγους και χωρίς την άδειά μου.
      Έμαθα λοιπόν ότι ο διαχειριστής αυτού του μπλοκ είναι ο «κύριος Προκόπης Τόλιας», ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου κ. Ρούσση, τον οποίο ενόχλησα στο τηλέφωνο και του ανακοίνωσα ότι έχω απευθυνθεί στον δικηγόρο μου γιατί κακώς χρησιμοποίησε μία προσωπική μου ανακοίνωση, εκμεταλλευόμενος μία προσωπική μου δύσκολη στιγμή, για τους δικούς του λόγους και του ζήτησα να την κατεβάσει. Μου είπε ότι την ανακοίνωση αυτή την πήρε από άλλο μπλοκ, που εκείνη την εποχή την είχε αναρτήσει και εφόσον είναι δημοσιευμένη, δεν έχει κανένα πρόβλημα και μπορεί να την αναδημοσιεύσει.
      Το θράσος και η αλαζονεία του «ειδικού συμβούλου κ. Τόλια», μου έκαναν πραγματικά μεγάλη εντύπωση αφού θα έπρεπε τουλάχιστον, σεβόμενος την επιθυμία μου για κάτι που με αφορά προσωπικά και αναφέρεται και το όνομά μου, να κατέβαζε την ανάρτηση, κάτι που τελικά δεν έκανε. Η στάση του αυτή με αναγκάζει λοιπόν να του θυμίσω (γιατί αυτός μπορεί να θέλει να ξεχάσει, αλλά δε ξεχνάω εγώ) ότι ήταν κι αυτός, μέλος της ομάδας του τότε Δημάρχου κ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ. Που ήταν λοιπόν τότε να με υποστηρίξει; Τώρα με θυμήθηκε που πρέπει να δικαιολογήσει το μισθό του σε μία άλλη παράταξη, θέλοντας όπως κατάλαβα, να θίξει πολιτικά πρώην συνεργάτες του; 
      Δυστυχώς, κάποιοι σαν και εσάς, κ. Παρατηρητή, προφανώς έχουν χάσματα στη σκέψη και προσπαθούν να αλλάξουν το παρελθόν τους, νομίζοντας ότι ασχολούνται με την  Πολιτική για το καλό αυτού του Τόπου και  των Πολιτών.
    Όχι μόνο δεν το κάνετε αλλά ζείτε από αυτήν και χρησιμοποιείτε τους Πολίτες όπως σας συμφέρει για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας και να δικαιολογήσετε τις θέσεις σας.
     Για την  ιστορία θα σου πω ότι όντος αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα, όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι συγχωριανοί μου, κατά την διάρκεια κατασκευής αυτού του μεγάλου έργου, του μεγαλύτερου έργου που έγινε ποτέ στον Ωρωπό και είχα έρθει  σε αντιπαράθεση  με  τον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ  και τον Μακρυγιάννη, πιστεύοντας ότι υπήρχαν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.   
     Ένα έργο που κατασκευαζόταν από την Περιφέρεια και είχαν γίνει αρκετά λάθη  στην μελέτη του, που δυσκόλευαν την υλοποίησή του, όπως μου εξήγησε ο πρώην δάσκαλός μου και καλός μου φίλος, που εκτιμούσα και  εκτιμώ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣΚΟΣ. Και επειδή με χρησιμοποίησες με θρασύτατο τρόπο για να σπιλώσεις τον ΗΛΙΑΣΚΟ όπως κατάλαβα, θα σε ενημερώσω ότι μόνο αυτός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει πορεία ο αγωγός και έπεισε τους ιδιοκτήτες να περάσει μέσα από τις ιδιοκτησίες τους γιατί αλλιώς το έργο δεν θα τελείωνε ποτέ.
     Μήπως όμως μπορείς να μου πεις το δεύτερο αντιπλημμυρικό, που είναι στάσιμο εδώ και δύο χρόνια, πότε θα ξεκινήσει ξανά για να απεγκλωβίσει τους κατοίκους του ΩΡΩΠΟΥ να πηγαίνουν στα σπίτια τους και στα χωράφια τους και ποιος ασχολείται με αυτό;  
Υ.Γ.1: Την επόμενη φορά κρατά το μυαλό και τη σκέψη σου δεμένα..
Υ.Γ.2: Όπως λοιπόν είχα αναφέρει και στην επιστολή  του 2011, ουδέποτε υπήρξα ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ και μπορεί να έχασα το κατάστημά μου, ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΟΥ..
      Καλή συνέχεια στο θεάρεστο - έμμισθο έργο σας «κ. Τόλια» !!!
ΚΑΤΣΑΜΠΕΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Προηγούμενο
Επόμενο