24 Ιουνίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία το φετινό πανηγύρι, στο όμορφο Μήλεσι



Πετυχημένο το πανηγύρι στο Χωριό: Μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετινό πανηγύρι, παραμονή του Αγίου Πνεύματος στο όμορφο Μήλεσι προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική και σουβλάκι στα κάρβουνα. Το πανηγύρι που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλεσίου "Ο ΆγιοςΔημήτριος" συγκέντρωσε πλήθος κόσμου,  κατοίκους του χωριού και επισκέπτες από γειτονικές περιοχές.

Η καρδιά της εκδήλωσης ήταν, φυσικά, η ζωντανή μουσική που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους. Το συγκρότημα της βραδιάς, γνωστό για την εξαιρετική του επίδοση σε παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, κατάφερε να δημιουργήσει μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Το ρεπερτόριό τους περιλάμβανε αγαπημένα τραγούδια, τα οποία τραγουδήθηκαν και χορεύτηκαν με ενθουσιασμό από το κοινό.

Η μουσική έδωσε το έναυσμα για χορό, με μικρούς και μεγάλους να κατακλύζουν την πίστα.Τα χορευτικά συγκροτήματα που πήραν μέρος κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους.

Η επιτυχία του πανηγυριού δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την αφοσίωση και τον ζήλο των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Προέδρου Σοφίας Λίτσα, των εθελοντών πυροπροσίας του χωριού και της Τοπικής Κοινότητας. Φορείς και πρόσωπα που εργάστηκαν ακούραστα για την προετοιμασία και την υλοποίηση της εκδήλωσης. Η Τοπική Κοινότητα έδειξε για ακόμη μια φορά τη δύναμή της μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη. 

Το πανηγύρι του χωριού απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η παράδοση και η ζωντάνια μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές σε όλους όσους συμμετείχαν. Με την υπόσχεση για ακόμα πιο πετυχημένες εκδηλώσεις στο μέλλον, το πανηγύρι στο Μήλεσι παραμένει ένας θεσμός που ενώνει και χαροποιεί την τοπική κοινότητα.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μίχας, Κωνσταντίνος Λίτσας, Διονύσης Καμπιώτης, Χριστίνα Χρυσούλα, Γιώργος Μπέλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλακάσας Δημήτρης Αγγελετόπουλος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Σκάλας Ελένη Ξηντάρα. 

















Προηγούμενο
Επόμενο