24 Μαΐου 2024

Προς επίλυση προβλήματα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκουτσίου


Το θέμα έφερε στο Δημοτικό συμβούλιο ο σύμβουλος κ. Λίτσας. Ανέφερε  δε πως δεν ενδείκνυται για αντιπολίτευση  Ήταν δέκτης προβλημάτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου. Ζητήθηκαν από τους δασκάλους προς την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωρωπού κάποια συγκεκριμένα πράγματα, το πιο ουσιαστικό ήταν να αλλάξουνε τζαμαρία. 


 "Είπα ότι θα ρυθμιστεί το θέμα και ας είμαι αντιπολίτευση. Θα ήθελα, λοιπόν, να παρακαλέσω να λυθεί το πρόβλημα" είπε ο Δημοτικός σύμβουλος και πρότεινε, αν υπάρχει οικονομική δυσπραγία, να βάλουν χρήματα όσοι μπορουν από το Δημοτικό Συμβούλιο. 



Ο Δήμαρχος είπε στον κ. Λίτσα πως έχει δίκιο και πως θέματα που είναι ασφάλειας πρέπει να λύνονται άμεσα, έδειξε πως δεν είχε λάβει γνώση των γεγονότων και τόνισε με αυστηρό ύφος στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής  πως, αν δεν έχει η Σχολική Επιτροπή τη δυνατότητα επίλυσης συγκεκριμένων προβλημάτων ουσίας, να... απευθύνεται στο Δήμο. "Πάμε λοιπόν να λύσουμε το θέμα, τελεία και παύλα" ανέφερε ο Δήμαρχος. Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής είπε πως γνώριζε το θέμα και είχε αποφασιστεί να λυθεί το καλοκαίρι με την λήξη της σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος, πάλι με αυστηρότητα, ζήτησε από την Πρόεδρο να ενεργήσει άμεσα και να τον ενημερώσει την Δευτέρα για τις ενέργειές της, ενώ ζήτησε να εξεταστεί το αν μπορεί να γίνει άμέσα σε ένα Σαββατοκύριακο η δουλειά ή να αντικαταστήσουνε την τζαμαρία τμηματικά πριν το καλοκαίρι.
Προηγούμενο
Επόμενο