24 Μαΐου 2024

"Φίλια πυρά" κατήγγειλε πως δέχεται ο Αντιδήμαρχος, κ. Ηλιάσκος.


Ανευθυνότητα και ντροπή είναι, είπε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλιάσκος, συνάδελφοί του να παραπέμπουν αυθαίρετα στον "Ηλιάσκο" πολίτες, μεσίτες και ανθρώπους που έχουν ζητήματα και προβλήματα σε σχέση με τις χρήσεις γης των νέων εγκεκριμένων πολεοδομικών σχεδίων του Δήμου. Τα γενικά πολεοδομικά έχουν ακολουθήσει σε βάθος χρόνου πολλές διαβουλείσεις, αποφάσεις συμβουλίων, ενώ κάποια ήταν, ήδη, έτοιμα από τις αρχές του Καλλικρατικού Δήμου. Στις διαβουλεύσεις, και τους σχεδιασμούς συμμετείχαν όλοι, ενώ είχαν κατατεθεί και όλες οι σχετικές ενστάσεις από τον Δήμο. Κάποιοι, όμως, απαντούν μονολεκτικά: "Ο Ηλιάσκος" πετώντας το μπαλάκι στον Αντιδήμαρχο και συνάδελφό τους. 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε τον κ. Ηλιάσκο αναφέροντας πως το θέμα δεν είναι του παρόντος. Ο δε Δήμαρχος δεν πήρε θέση για όσα είπε ο κ. Ηλιάσκος. 
Η σωστή απάντηση στα παράπονα πολιτών από τους συναδέλφους οφείλει να είναι: "Το Δημοτικό συμβούλιο είναι αυτό που αποφάσισε", είπε ο κ. Ηλιάσκος. "Κάποιοι θέλουν να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους δημιουργώντας σούσουρο και αυτό είναι ντροπή μας.", ανέφερε ο Αντιδήμαρχος.
Προηγούμενο
Επόμενο