14 Δεκεμβρίου 2022

Δωρεάν προβολή ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη Σκάλας Ωρωπού

Δελτίο Τύπου


► Κινηματογραφική Λέσχη Σκάλας Ωρωπού: Προβολή ταινίας στο Μαρκόπουλο Ωρωπού

• Προβολή ιταλικής ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, στις 15 Δεκεμβρίου, στις 7.30μμ, με ελεύθερη είσοδο, για όλους τους πολίτες του Ωρωπού.

• Η κωμωδία «Δεν είναι μια χώρα για νέους» - «Non è un paese per giovani», του Τζοβάνι Βερονέζι, με τους Filippo Scicchitano, Giovanni Anzaldo, Sara Serraiocco, Sergio Rubini, και Nino Frassica, παραγωγής 2017, με ελληνικούς υπότιτλους, προβάλλεται στις 15 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ στο Καφέ Πουέμπλο, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1ώρα και 45 λεπτά.

Την ταινία που προβάλλεται σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθήνας, μπορούν να δουν με ελεύθερη είσοδο, τα μέλη και οι φίλοι όλων των πολιτιστικών συλλόγων του Ωρωπού.

• Ο Σάντρο και ο Λουτσιάνο εργάζονται σαν σερβιτόροι σε εστιατόριο, αλλά όμως κάνουν μεγαλεπήβολα όνειρα. Μια μέρα θα αρπάξουν την ευκαιρία, θα ανοίξουν ένα μπαράκι με διαδίκτυο σε παραλία της Κούβας και θα γνωρίσουν τη Νόρα, μια Ιταλίδα μετανάστρια αλλόκοτη, αλλά με τον τρόπο της αυθεντική και συγκροτημένη.

Το τρέιλερ της ταινίας www.youtube.com/watch?v=G4QNYlgHX3A&t=13s και www.01distribution.it/film/non-e-un-paese-per-giovani

Πότε: Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, 7.30μμ

Πού: Καφέ Πουέμπλο, Μαρκόπουλο Ωρωπού

Είσοδος ελεύθερη


Προηγούμενο
Επόμενο