14 Δεκεμβρίου 2022

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Ωρωπό, μας περιμένει

 ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Ωρωπού άνοιξε τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους σε μία παραμυθένια εκδήλωση που έγινε στο πάρκο Ιωάννη Κουρούπη παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής.
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη φάτνη, το κινητό πλανητάριο, το παλάτι της Σταχτοπούτας αλλά και τον Αη Βασίλη που πήρε τα γράμματα των παιδιών για τα δώρα των Χριστουγέννων.

Η κορύφωση ήταν το άναμμα του επιβλητικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη παρουσία των αντιδημάρχων Δημήτρη Σαμπάνη, Ανδρέα Γαζβινιάν, Γιάννη Κανελλόπουλου, του προέδρου της ΚΕΔΩ Άγγελου Χατζηιωάννου, του προέδρου του ΝΠΔΔ Άγγελου Καλύβα, των δημοτικών συμβούλων Χρήστου Σαμπάνη, Παναγιώτη Πέπα, των τοπικών συμβούλων Αθανάσιου Μακρυγιάννη, Αθανασίου Κουρούπη, Δημήτρη Ελευθέρα, Θωμά Μακροδημήτρη, της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρωπού «Ασωπός» Άννας Κόντου, του προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Αλέξη Θεοδοσίου, των μελών της ΕΣΔΩ, την ώρα που οι μελωδικές φωνές της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού και του Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας που απέδωσαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Η βραδιά βγαλμένη από τις διηγήσεις των παραμυθιών διοργανώθηκε με τη φροντίδα και το μεράκι των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρωπού «Ασωπός», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, της Τοπικής Κοινότητας Ωρωπού, του αντιδημάρχου Νίκου Λούπη, του εφημέριου του ΙΝ Αγίας Μαρίνας χωριού Ωρωπού, παπά Σπύρου, ενώ άπαντες υποκλίθηκαν στις ξεχωριστές γεύσεις των κερασμάτων και ξεναγήθηκαν στους δρόμους του Bazaar.
Να σημειωθεί πως καθημερινά από 17:00 έως 19:00 μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Μαρκόπουλο.

Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού






Προηγούμενο
Επόμενο