14 Απριλίου 2022

Ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν από τον Βασίλη Λεμπούση

 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΜΠΟΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ18

Τη μεγαλύτερη επιτυχία σε επίπεδο σχολικού αθλητισμού πανηγυρίζει ο Γ. Α. Σ. Ωρωπίων αλλά και ο τόπος μας.

 Ο Βασίλης Λεμπούσης πήρε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων που έγινε χθες (13/4) στο Βόλο πιάνοντας παράλληλα το όριο για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κάτω 18 ετών που θα γίνει το καλοκαίρι στην Ιερουσαλήμ. Ο μαθητής της Β Λυκείου του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού είχε κορυφαίο άλμα στα 14 μέτρα και 31 εκατοστά, ενώ το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν το 14μ.20.

 Πολύ καλή εμφάνιση στην τελική φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων και από την δεύτερη παρουσία του ΓΑΣ Ωρωπίων Γεωργία Κατσαρού που με βολή 36μ.80 πήρε την 11η θέση στο ακόντιο. Η Κατσαρού φοιτούσε στο ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού αλλά πλέον είναι στο ΓΕΛ Σχηματαρίου και παραμένει αθλήτρια του ΓΑΣ Ωρωπίων.

 Για την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που αθλητής στίβου του Δήμου μας που προκρίνεται σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και είναι το δεύτερο μετάλλιο σε τελική φάση Σχολικού πρωταθλήματος μετά το χρυσό μετάλλιο του Θανάση Ψάλτη στα 80μ. το 2007.

 Ο προπονητής του ΓΑΣ Ωρωπίων Βάιος Αργύρης είπε: "Είχαμε δύο πολύ δυνατές παρουσίες στην τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος με τον Βασίλη Λεμπούση και τη Γεωργία Κατσαρού. Μπράβο στα παιδιά. Έβαλαν στο χάρτη των επιτυχιών τον ΓΑΣ Ωρωπίων. Στη διάρκεια των αγώνων στο Βόλο πολλοί δεν γνώριζαν καν που βρίσκεται ο Ωρωπός. Τώρα θα μας μάθουν. Ειδικά η πρόκριση του Λεμπούση θεωρώ πως είναι η σημαντικότερη επιτυχία που έχουμε κάνει ποτέ. Μπράβο στα παιδιά και στους γονείς τους, συνεχίζουμε την προσπάθεια. Καλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν στα αγωνίσματα του στίβου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Έχουμε μπροστά μας πολλές και σημαντικές διοργανώσεις και πολλές από αυτές θα γίνουν στο στάδιο Ωρωπού".

 Συγχαρητήρια στον Βασίλη Λεμπούση και στη Γεωργία Κατσαρού, στους γονείς τους, στον προπονητή Βάιο Αγγελή και σε όλους τους συντελεστές του ΓΑΣ Ωρωπίων.

 Δείτε το άλμα στα 14μ.31: https://www.youtube.com/watch?v=qgr3mIL7h4k

 https://www.facebook.com/oropos.gov.gr

 Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού



Προηγούμενο
Επόμενο