12 Αυγούστου 2021

Ο Δήμος Ωρωπού και η Κ.Ε.Δ.Ω. στο πλευρό των πυρόπληκτων της Εύβοιας

 

Όλους τους πολίτες και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην συγκέντρωση και μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας ευχαρίστησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ωρωπού. Ο Δήμος Ωρωπού καθ'όλη την διάρκεια της κρίσης είχε ορίσει ως σημείο συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης το Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Παλατίων Ωρωπού με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί πλήθος προιόντων, κυρίως τρόφιμα. Το μεγαλύτερο μέρος των προιόντων παραδόθηκε στους αρμόδιους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τους εκπροσώπους της Επιχείρησης κκ Χατζηιωάννου (Πρόεδρος), Αφθονιάτη και Οικονομίδη. Στην σχετική Ανακοίνωση αναφέρεται:  

Ευχαριστούμε τους εθελοντές,που ακολούθησαν στην μεταφορά των αγαθών προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την κα Ρ. Γιασημάκη και τον κ. Π. Γίγα για την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ωρωπού και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τον κ. Γ.Δάβρη για την ευγενική παραχώρηση του φορτηγού του ώστε να επιτευχθεί η μεταφορά αυτή και φυσικά όλους εσάς!!!!!

 Εν τω μεταξύ, με δύο σημαντικές προσφορές εξασφαλίστηκαν  μερίδες φαγητού για τους πυρόπληκτους, τα σώματα ασφαλείας, τα κλιμάκια και τις ομάδες εθελοντών που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που επλήγησαν στην Βορειοανατολική Αττική. Η διανομή των γευμάτων η οποία πραγματοποιείται με τον συντονισμό της Περιφέρειας Αττικής, έχει ήδη ξεκινήσει. Μετά από συγκεκριμένες ενέργειες και σύμφωνα με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Αττικής, οι μερίδες θα διανέμονται μέσω των 7 σημείων τροφοδοσίας που έχουν αναπτυχθεί στην Βορειοανατολική Αττική. Από τα σημεία τροφοδοσίας μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι πυρόπληκτοι, πυροσβέστες, σώματα ασφαλείας, στελέχη κλιμακίων, εθελοντές και όποιος άλλος έχει ανάγκη.





Προηγούμενο
Επόμενο