6 Ιανουαρίου 2021

Η εγκληματικότητα "χτύπησε" και τον Αυλώνα. Ανατίναξαν το ΑΤΜ, ζημιές στο Ταχυδρομείο

Παλαιότερη φωτό έξω από το κατάστημα

Επεκτείνεται, όπως φαίνεται, η εγκληματικότητα στις περιοχές του Δήμου μας αφού,  μετά τις επιθέσεις σε ΑΤΜ στο Καπανδρίτι την προηγούμενη χρονιά αλλά και τις κλοπές σε σπίτια σε Καπανδρίτι, Πολυδένδρι και Ωρωπό,  η εγκληματικότητα με το "καλημέρα" του καινούργιου χρόνου "χτύπησε" και τον Αυλώνα. Συγκεκριμένα, άγνωστοι επιχείρησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ στον κεντρικό δρόμο της πόλης, έξω από το Ταχυδρομείο. Ζημιές υπέστη και ο χώρος του Ταχυδρομικού καταστήματος, ενώ η Ασφάλεια έχει ξεκινήσει έρευνα. 

Το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας έσπευσε σήμερα τα ξημερώματα  στο ΑΤΜ ενώ, όπως αναφέρει το https://www.lawandorder.gr/

"Οι δράστες ανατίναξαν ATM που είναι εγκατεστημένο έξω από υποκατάστημα ΕΛΤΑ στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών- Χαλκίδος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, το ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ επί τόπου μετέβησαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για την συλλογή υπολοιμάτων του μηχανισμό σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών." 

Σύμφωνα με το "ΣΚΑΙ"  "Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, ενώ το ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς".

Προηγούμενο
Επόμενο