22 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήρια Επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου Β. Αλμπάνη



Αγαπητές/οί συμπολίτισσές/τες της Ανατολικής Αττικής,

Στις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στηρίξατε αποφασιστικά την υποψηφιότητά μου με αποτέλεσμα να λάβω 5.641 σταυρούς και να είμαι στη δεύτερη εκλόγιμη θέση του Συνδυασμού  "Γιάννης Σγουρός - Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής". Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά, την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά, για την μεγάλη υποστήριξη που μου δώσατε.
Όπως είχα πει και προεκλογικά, σε ότι με αφορά, ονειρεύομαι μια Αττική σύγχρονη, λειτουργική, φιλική προς τον πολίτη και ελκυστική προς τον επισκέπτη, μια Αττική αντάξια των προσδοκιών μας αλλά και της ιστορίας της. Πιστεύω στη συμμετοχή των ανθρώπων της γενιάς μου, γιατί τίποτα δεν μπορεί να γίνει στον «αυτόματο πιλότο». Κανείς άλλος δεν θα σηκώσει στις πλάτες του αυτά που αναλογούν σε εμάς, και όσο μένουμε αμέτοχοι η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Υπό αυτό το πρίσμα, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για μια καλύτερη Αττική, μέσα από το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και στο τέλος της θητείας μας να έχω προσθέσει ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση.
Με εκτίμηση,
Βαγγέλης Αλμπάνης
Διδάκτωρ Φυσικής – Ερευνητής
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γλυκών Νερών
νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής


Προηγούμενο
Επόμενο