17 Απριλίου 2018

Β. Μυλωνάς: Διόδια η μεγάλη απάτη...


Είναι ένα από τα θέματα που καίνε τον Δήμο μας από κάθε άποψη, αιμορραγία των κατοίκων, αιμορραγία των δημοτών , αιμορραγία των επαγγελματιών και γενικότερα της οικονομικής ζωής του Δήμου μας.
Επειδή το θέμα έχει πολλές παραμέτρους, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω την προσωπική μου άποψη, σε δόσεις, διότι δεν είναι δυνατόν να αναλυθούν τα πάντα μέσα σε μία μόνο ανάρτηση, μέσα σε λίγες μόνο γραμμές.
Το προηγούμενο Σάββατο στις 14 Απριλίου οργανώθηκε μια συγκέντρωση στον Ωρωπό με αφορμή τις ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ προστίμων σε κατοίκους του Δήμου μας για διελεύσεις από τα διόδια τα έτη 2014- 2015- 2016!!!! Άκουσον άκουσον!!!
Σήμερα θα ξεκινήσω με αυτό πού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για εμένα και μου προξένησε αλγεινή εντύπωση. Και δεν είναι άλλο από τις απαντήσεις του Δημάρχου μας σε δύο, υψίστης σημασίας ερωτήματα και τοποθετήσεις πού τέθηκαν στην συγκέντρωση αυτή διαμαρτυρίας.
Πρώτο ερώτημα πού ήταν και η αφορμή για αυτήν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ήταν εάν ο Δήμος θα στηρίξει, τουλάχιστον νομικά, όλους αυτούς, τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μέχρι τώρα Δημότες και Κατοίκους πού πήραν ραβασάκια από την ιδιωτική εταιρεία των διοδίων ‘’ΝΕΑ ΟΔΟΣ’’, ΑΠΟ 700 ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ 2000 ΕΥΡΏ!!!! Η απάντηση του Δημάρχου, του Κου Ρούσση, ήταν ότι δεν μπορεί ο ΔΗΜΟΣ να εκταμιεύσει ούτε ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ όχι ΕΥΡΩ διότι δεν υπογράφει ο επίτροπος!!! Κε Δήμαρχε με συγχωρείτε αλλά αυτή δεν είναι απάντηση Δημάρχου που πρέπει να προστατεύει τους Δημότες του…. Ξέρετε και ξέρω πολύ καλά πώς οι τρόποι, τουλάχιστον για νομική υποστήριξη είναι πάμπολοι!!! Ποιος Νομικός από αυτούς που συνεργάζεσθε ή από την περιοχή Κε Δήμαρχε θα αρνιόταν να βοηθήσει τους κατοίκους πού έχουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα, εάν εσείς το πιστεύατε και το ζητούσατε??? Ποιος Δημότης δεν θα έδειχνε ευαισθησία εάν ΕΣΕΙΣ το ζητούσατε??? Ποιος Πατέρας δεν βρήσκει τρόπο να στηρίξει τα παιδιά του, τους Δημότες του στην προκειμένη περίπτωση??
Είναι θέμα καθαρά πολιτικής βούλησης Κε Δήμαρχε, είναι θέμα καθαρά του τι πιστεύετε, είναι θέμα καθαρά ιδεολογικής τοποθέτησης, όπως σαφέστατα είπατε!!!!
Το δεύτερο, είναι η τοποθέτηση του Δημάρχου στην χρησιμότητα και την μέχρι τώρα προσφορά του κινήματος των διοδίων… Ο Κος Ρούσσης σαφέστατα και χωρίς περιστροφές εξέφρασε την άποψη πώς το ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, μόνο ΖΗΜΙΑ έκανε και είχε αρνητικότατο αποτέλεσμα!!!
Κε Δήμαρχε ή σας πιάνω αδιάβαστο ή δεν θέλετε να πείτε πώς, εάν δεν ήταν το κίνημα, τα διόδια σήμερα που μιλάμε θα ήταν τουλάχιστον [7] ΕΠΤΑ ΕΥΡΩ!!!Ελάχιστη προσφορά του κινήματος και της αντίδρασης των κατοίκων!!!!
Κε Δήμαρχε την προσφορά του κινήματος στις κινητοποιήσεις που ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ??, την αναγνωρίζετε??
Πάρτε τις φωτογραφίες και ρίξτε μια ματιά!!! Ποιοι ήταν έξω από την Ευελπίδων όταν ήσασταν κατηγορούμενοι και κάνατε τους επαναστάτες μέσα από τα κάγκελα???? Μήπως ήταν ΟΛΑ τα μέλη της επιτροπής αγώνα εκεί??Δηλαδή κάνατε λάθος που συμμετείχατε στις κινητοποιήσεις τότε???
Ακόμη και την Δημαρχιακή σας θητεία, εν μέρει, την χρωστάτε στην τότε ‘’επαναστατικότητά σας’’, ή κάνω λάθος!!!!
ΜΕΓΑΛΟ πολιτικό ατόπημα Κε Δήμαρχε αυτή σας η τοποθέτηση….
Και κάτι τελευταίο Κε Δήμαρχε που αφορά εσάς και εμένα.. Με κατηγορείτε συνεχώς πώς κάνω πολιτική μέσω φεισμπουκ.. Κε Δήμαρχε είναι το μόνο βήμα που μου δίνεται θεσμικά, πείτε μου έναν άλλον τρόπο να εκφραστώ δημόσια και σας δίνω τον λόγο μου πώς θα το κάνω….
Εξ άλλου Κε Ρούσση αν δεν κάνω λάθος ΕΣΕΙΣ όλη την δραστηριότητα του Δήμου την περνάτε και την επικοινωνήτε μέσα απο τον επίσημο εκφραστή σας τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ή κάνω λάθος??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ..
Επόμενη προσέγγιση ΠΡΟΣΕΧΩΣ………

Βασίλης Μυλωνάς
Προηγούμενο
Επόμενο