17 Απριλίου 2018

Δημοτική αρχή και «αντιπολίτευση» ξεπλένουν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την περιφέρεια για τα ΔΙΟΔΙΑ


H συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανακοίνωσε δωρεάν διέλευση των κατοίκων του δήμου Ωρωπού και άλλων δήμων από τα διόδια της Νέας Οδού. Αυτό είναι το τυράκι στην φάκα, ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών διοδίων.
Προειδοποιούμε ότι τα παράπλευρα διόδια, η χιλιομετρική χρέωση δεν προορίζονται για τους «ταξιδιώτες», αλλά για τους μονίμους κάτοικους καθώς και για τους εργαζομένους στην περιοχή μας, για όλους εμάς που χρησιμοποιούμε τους δρόμους καθημερινά.
Με την πρακτική της χιλιομετρικής χρέωσης, με την παραχώρηση των δρόμων σε εργολάβους, συνηγορούν η δημοτική αρχή Ωρωπού και η «αντιπολίτευση». Αυτά άλλωστε τα έχουν εκφράσει και ψηφίσει στα δημοτικά συμβούλια.
Συμφωνούν και οι πρώην πρωτεργάτες του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», που σήμερα είναι διορισμένοι σε κυβερνητικά πόστα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι μαζί, επιχειρούν να βγάλουν «λάδι» την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κλπ, την περιφερειακή αρχή της κας ΔΟΥΡΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ) για το ξεπούλημα των εθνικών δρόμων σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, να παρουσιάσουν ως επιτυχία τους το γεγονός ότι το χαράτσι των διοδίων θα χρεώνεται με το χιλιόμετρο (!!!) και ότι θα εισπράττουν μερίδιο από την λεία των διοδίων, με την μορφή δημοτικών τελών (!!!)…
Ο λαός μας πρέπει σταθερά να παλεύει για την κατάργηση όλων των διοδίων και ενάντια στην παραχώρηση των εθνικών δρόμων σε ιδιώτες. Να μην επιτρέψει να εγκατασταθούν πλευρικά διόδια και συστήματα ηλεκτρονικής χρέωσης.
Σε αυτό τον αγώνα θα έχει πάντα στο πλευρό του την Λαϊκή Συσπείρωση. 
Απρίλιος 2018,
Το γραφείο τύπου

Προηγούμενο
Επόμενο