6 Φεβρουαρίου 2024

Το νέα "156 μαθήματα" από τον Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο


«156 μαθήματα για τις τεχνικές παρουσίασης» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του καθ. Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου, το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ- ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΤΣΟΣ.
 
Ζούμε στην εποχή της εικόνας. Όλοι αναρωτιούνται συχνά τι να πουν, πώς να ξεκινήσουν, τι να προσέξουν, πώς να σταθούν όταν προετοιμάζονται για μια ομιλία ή για μια εμφάνιση στην τηλεόραση ή για μια παρουσίαση σε πελάτες, στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης που εργάζονται.

Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία χρειάζεται να προσέξουν για να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.

Όλο και περισσότεροι όλο και περισσότερο έχουν ανάγκη να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στη δημόσια ομιλία.

Εκτός από τους επαγγελματίες, οι οποίοι μας έρχονται άμεσα στο μυαλό μας (δικηγόροι, διδάσκοντες, πολιτικοί…) είναι και πάρα πολλοί άλλοι.

Φοιτητές από τους οποίους ζητούν να παρουσιάσουν μια εργασία σε κάποιο μάθημα, υποψήφιοι διδάκτορες που χρειάζεται να υποστηρίξουν τη διδακτορική διατριβή τους, μέλη των startups που μέσα σε δεκαπέντε λεπτά πρέπει να πείσουν ένα επενδυτικό σχήμα να τους χρηματοδοτήσει με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ, αλλά και επιστήμονες που καλούνται σε συνέδρια, πωλητές, ομιλητές σε όλα αυτά τα φόρουμ όπου καλούνται σε είκοσι λεπτά να εντυπωσιάσουν το κοινό.

Δύσκολο, πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευκολότερο αν διαβάσει κάποιος, ενστερνιστεί και εφαρμόσει τα «156 μαθήματα για τις τεχνικές παρουσίασης»


ΣΕΙΡΑ: PERSONAL DEVELOPMENT/ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ

copyright © 2019 για την ελληνική γλώσσα:

Εκδόσεις Περίπλους & Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος

Έδρα: Τιτάνων 3, 113 62 Αθήνα

Τηλ: 2103307001/2/4 -Fax: 2103307005

Ηλεκτρονική διεύθυνση: info@periplous.gr

website: www.periplous.gr

On line ηλεκτρονικό περιοδικό: www.politismospolitis.org

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ- ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ: GRAFIMA

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Γιώργος Τζαβάρας

ISBN: 978-960-438-221-7

Παρουσίαση Βιβλίου

Η παρουσίαση του βιβλίου «156 μαθήματα για τις τεχνικές παρουσίασης» του νέου βιβλίου του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου, το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ- ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΤΣΟΣ. Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00 στο ίδρυμα Θεοχαράκη, οδός Βας. Σοφίας και Μέρλιν.

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν οι: κα Ξένια Κούρτογλου, MSc., Iδρύτρια Focus Bari & Resilience Expert, κος Τάκης Σπηλιόπουλος, Δημοσιογράφος, ο κος Κωνσταντίνος Κεσεντές Managing director του Athens International College και ο συγγραφέας.

Βιογραφικό σημείωμα Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου (Συγγραφέα).

Πτυχιούχος του ΟΠΑ. Κάτοχος ΜΒΑ Kingston University. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην εξ αποστάσεως διαδικτυακή εκπαίδευση από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και πιστοποιημένος στα social media.

Έχει εργαστεί ως ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε επιχειρήσεις ΜΜΕ, διαφήμισης Σήμερα εργάζεται στην εκπαίδευση ως καθηγητής, εισηγητής στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, στην Πυροσβεστική Ακαδημία και σε πλήθος επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια στην πολιτική επικοινωνία

Σήμερα διδάσκει στο Athens International College.

Είναι Ομιλητής σε συνέδρια και αρθρογραφεί σε κλαδικά έντυπα. Έχει εκδώσει πέντε βιβλία για την Ηγεσία , την Πώληση, την Προσωπική Ανάπτυξη, το Γάμο, το Μάρκετινγκ και δύο ποιητικές συλλογές.

‘Eχει παρακολουθήσει μαθήματα Γλωσσολογίας και Λαϊκής Παράδοσης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ασχολείται με τη φωτογραφία και έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς. Είναι ακτιβιστής αιμοδότης .

Προηγούμενο
Επόμενο