31 Αυγούστου 2023

Ντράπηκε και η ντροπή, κ. Γιασημάκη…



Το Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Απριλίου 2023, μετά από επανειλημμένα αιτήματα και παρεμβάσεις του υποψηφίου δημάρχου κ. Δημήτρη Βελτανιώτη, έλαβε τελικά την υπ’ αριθμόν 43/2023 απόφαση, σύμφωνα με την οποία ενέκρινε τις αποφάσεις των συμβουλίων των Κοινοτήτων Αφιδνών, Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου για τη λειτουργία αστικής συγκοινωνίας. Το εν λόγω θέμα συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης καθώς ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος κρατούσαν για μήνες τις αποφάσεις στο συρτάρι, διότι δεν πίστευαν ότι οι επίμονες προσπάθειες των Προέδρων και των Μελών των κοινοτικών συμβουλίων θα είχαν αίσιο τέλος.

Μάλιστα, η παρέμβαση Βελτανιώτη σχολιάστηκε ειρωνικά από τον δήμαρχο, ο οποίος ουσιαστικά εισήγαγε με το ζόρι το θέμα προς συζήτηση εκτός ημερήσιας, λέγοντας: «Κι αν πάρει το Συμβούλιο την απόφαση, νομίζετε θα έρθει η αστική συγκοινωνία;»

Σήμερα λοιπόν που η προσπάθεια των Προέδρων έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Δήμος Ωρωπού προέβη στην ανάρτηση πανηγυρικού δελτίου τύπου, στο οποίο λίγο πολύ μας αναφέρει ότι ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Καπανδριτίου και Αφιδνών έκαναν την προσπάθεια και τελικά ικανοποίησαν το πάγιο αίτημα των δημοτών. Ντροπή…

Χωρίς να πείτε ούτε ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που έτρεξαν και τελικά κατάφεραν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των δημοτών, καπηλεύεστε την προσπάθεια τους, την οποία ούτε πιστέψατε, ούτε στηρίξατε, αντίθετα υπονομεύσατε με την αδράνειά σας.

Ένα είναι το σίγουρο όμως: ο λαός του Ωρωπού σας έμαθε πια και δεν μπορείτε να τον εξαπατήσετε άλλο…

Δημήτρης Βελτανιώτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ Πορεία»




Προηγούμενο
Επόμενο