25 Αυγούστου 2023

Aπατεώνες τηλεφωνούν παριστάνοντας υπαλλήλους του Δήμου Ωρωπού

 ΠΡΟΣΟΧΗ: AΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ


Ο Δήμος Ωρωπού ενημερώνει τους πολίτες πως μέλη σπείρας απατεώνων παριστάνουν υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να τους αποσπάσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, καρτών και pin, αριθμών κινητών τηλεφώνων ασφαλείας, τηλεφωνικό αριθμό VIBER για "ταυτοποίηση" και email ασφαλείας προκειμένου να προβούν σε ταμειακές συναλλαγές με τράπεζες.

Οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού σε καμία περίπτωση δε ζητούν προσωπικά στοιχεία των πολιτών. Αντίθετα είναι πάντα πρόθυμοι και διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Εφιστούμε την προσοχή διότι υπάρχουν καταγγελίες για προσπάθειες εξαπάτησης. Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Με την ευκαιρία ενημερώνονται οι πολίτες πως μπορούν άμεσα και με ασφάλεια να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους μέσω των αναβαθμισμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω του website του Δήμου Ωρωπού oropos.gov.grΠροηγούμενο
Επόμενο