17 Αυγούστου 2023

Ο Αλ. Ανδριώτης υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με τον Γ. Ιωακειμίδη

 

Την κάθοδό του για Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” του Γιώργου Ιωακειμίδη, ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Ανδριώτης. Μετά τις εθνικές εκλογές ο κ. Ανδριώτης δοκιμάζεται στον απαιτητικό στίβο της Αυτοδιοίκησης και δηλώνει έτοιμος για τις προκλήσεις της Ανατολικής Αττικής.

Η ανακοίνωση του κ. Αλέξανδρου Ανδριώτη:

Αγαπητοί-ές φίλοι/ες και συμπολίτες . Με χαρά σας ενημερώνω ότι αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Ιωακειμίδη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, "ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ."

 Η Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα η Ανατολική Αττική που καλούμαι να εκπροσωπήσω στο συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” παρουσιάζει τεράστια και χρόνια προβλήματα. Περιοχές που μεγάλωσαν απότομα και άναρχα τα τελευταία χρόνια, με περιβαλλοντικές ιδιαιτερότητες, ετερόκλητα πληθυσμιακά στοιχεία, πολλές γειτονιές εκτός σχεδίου και με βασικές ελλείψεις σε υποδομές. Δίπλα στον Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο λίγοι, με λόγο τίμιο, δημοκρατικό και καθαρό, θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Αττική μας. Σας θέλουμε και σας χρειαζόμαστε όλους στον κύκλο μας.




Προηγούμενο
Επόμενο