3 Ιουλίου 2023

Δελτίο Τύπου για την καταγγελία της ΟΕΝΓΕ


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, 2/07/2023



Με οργή πληροφορούμαστε από την καταγγελία της ΟΕΝΓΕ, την πρόσφατη απόφαση του Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Στάθη Παναγιώτη, ο οποίος με «αυταρχικό» κιόλας τρόπο αποφάσισε την υποχρεωτική μετακίνηση γιατρών και νοσηλευτών από το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και το τοπικό ιατρείο Σκάλας Ωρωπού, για να στελεχωθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό η κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα!

Ουσιαστικά, αν ισχύσει κάτι τέτοιο, θα στερηθούν οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού τους γιατρούς του Δημοσίου, για να «εξυπηρετηθεί» η κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής.

Επειδή, οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Δημοσίου τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και επειδή το κέντρο υγείας Καπανδριτίου και το τοπικό ιατρείο του Ωρωπού δεν είναι «μαγαζί» και «ατομική επιχείρηση», αλλά δημόσιοι φορείς που ανήκουν στους πολίτες του Δήμου Ωρωπού για την υγεία όλων μας, ΚΑΛΟΥΜΕ τον κ. Διοικητή να ανακαλέσει άμεσα την προκλητική του απόφαση και να αφήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στις δουλειές τους και αν θέλει να στελεχωθούν με γιατρούς και νοσηλευτές η κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής να τους πληρώσει από την τσέπη του/της.
Προηγούμενο
Επόμενο