16 Μαρτίου 2023

Η "Ενωτική Πορεία" θα είναι η πορεία της αλλαγής στον Δήμο Ωρωπού.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην γεμάτη κόσμο, χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία αίθουσα του Atlantis, παρουσιάστηκε το όνομα και το σήμα του νέου συνδυασμού, "Ενωτική Πορεία", που θα στεγάσει τα οράματα και τις ιδέες της ομάδας, που στις εκλογές του 2023, θα διεκδικήσει με ειλικρίνεια τη δυνατότητα να αλλάξει την πορεία του Δήμου Ωρωπού. 


Η αθρόα προσέλευση στελεχών και προπαντώς δημοτών, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ανάγκη όλων για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στο Δήμο μας. Για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.


Ο επικεφαλής της "Ενωτικής Πορείας", Δημήτρης Βελτανιώτης ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, στις εκλογές του 2023 και με την ομιλία του έθεσε τις κεντρικές κατευθύνσεις του οράματός του και της φιλοσοφίας του για την αυτοδιοίκηση. Αυτά θα μετουσιωθούν, σύντομα, σε αναλυτικό πρόγραμμα, το οποίο θα τεθεί στην κρίση των πολιτών. 


Με μεστό και περιεκτικό λόγο ξεχώρισε την ανάγκη να νιώσουν οι δημότες του Ωρωπού ότι έχουν δίπλα τους έναν Δήμο δίκαιο που αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες. Μίλησε για την επιθυμία του να οικοδομήσει ένα διοικητικό μοντέλο με σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες, που θα αφουγκράζεται τους προβληματισμούς των κατοίκων από τα κάτω προς τα πάνω, με ενίσχυση της σημασίας των συλλόγων και των φορέων. Τέλος, κατέστησε σαφές ότι επιθυμεί να προσφέρει στους δημότες μια διοίκηση, με την οποία θα νιώθουν ασφάλεια. Μια χρηστή διοίκηση, αποδοτική, δίχως προχειρότητα και ασυνεννοησία. 


Με εκτίμηση,

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Πορεία»

Δημήτρης Βελτανιώτης

Προηγούμενο
Επόμενο