3 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης προσκάλεσε στο γραφείο του τον Διοικητή Ασφαλείας Ωρωπού Αστυνόμο Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο προκειμένου να συγχαρεί τόσο τον ίδιο όσο και τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού που εδρεύει στον Κάλαμο, για την τεράστια επιτυχία της εξάρθρωσης μιας ακόμη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε δεκάδες κλοπές στον Δήμο μας, ιδίως στις περιοχές Αυλώνα, Μαλακάσας, Καλάμου, Συκαμίνου και Ωρωπού.

«Το τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού με μία ομάδα 20 αστυνομικών εδώ και τρία χρόνια πραγματοποιεί άθλους με ισάριθμες εξαρθρώσεις εγκληματικών ομάδων που έχουν δράσει στο Δήμο μας. Όπως έχω τονίσει κατ' επανάληψη δημοσίως, παράγουν έργο που κανονικά θα έπρεπε να κάνει διπλάσιο και τριπλάσιο προσωπικό. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε δημοσίως», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά και όλη η Δημοτική Αρχή είμαστε κοντά και θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε τα μέγιστα για τις ανάγκες του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού αλλά και προς τα Α.Τ. Ωρωπού και Αυλώνα. Άμεσα θα γίνει νέα συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να τεθούν ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών στο Δήμο Ωρωπού».

Ο Αλέξανδρος Ξαρχουλάκος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ωρωπού για την αδιάκοπη έμπρακτη στήριξη, ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία και ασφάλεια για όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ωρωπού, διαβεβαιώνοντας πως το σύνολο των αστυνομικών που υπηρετούν σε όλα τα τμήματα του Δήμου Ωρωπού αλλά και οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. καταβάλουν καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους.
Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού
Προηγούμενο
Επόμενο