3 Φεβρουαρίου 2023

Ηχηρή παραίτηση της Ελένης Κωνσταντίνου από την "Συνεργασία Ευθύνης"και την Β' Βάθμια Σχολική Επιτροπή.



Την παραίτησή της κατέθεσε στην Β' Βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου και την παράταξη "Συνεργασία Ευθύνης" του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη η Ελένη Κωνσταντίνου από τον Αυλώνα.
Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησής της προς τον Πρόεδρο της B' Bάθμιας Σχολικής Επιτροπής και τον Δήμαρχο που κατατέθηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ο τρόπος που η ίδια ως Γραμματέας της Επιτροπής αντιμετωπίστηκε ήταν άδικος και απαξιωτικός. Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τα προβλήματα και οι ανάγκες των σχολείων πάρα πολλές όπως και οι απαιτήσεις τους. Ανταποκρίθηκα στο μέγιστο βαθμό ωστε να επιλυθούν με μεγάλη θέληση ,υπομονή αλλα και προσωπικο χρόνο και κόστος.
Προσπάθησα επανειλημμένα να συναντηθώ μαζί σας ώστε να  να σας καταθέσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζω σε καθημερινη βάση, αλλα δυστυχως στάθηκε αδύνατο διότι ποτέ δεν είχατε χρόνο."

 Σε παρέμβασή της στην προσωπική της σελίδα σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφήνει αιχμές για την διοίκηση αναφέροντας μεταξύ άλλων: 
 
"Φιλοι και φιλες,
Συνήθως όταν συμβαίνει μια παραίτηση αρχίζουν σχόλια απο παπαγαλάκια του τύπου "δε βολεύτηκε, τι έκανε τόσο καιρό τώρα το θυμήθηκε;"
Απαντώ λοιπον: οχι κύριοι και κυρίες δε "βολεύτηκα" αν και θα μπορούσα. Xρειάζονται ιδιαίτερα "προσόντα" που εγω δεν διέθετα οπως να εισαι κολλήτος/η, να τρέχεις πίσω απο τους άρχοντες και να χειροκροτάς, να μην έχεις άποψη. Εγω δυστυχως ειχα μονο δυο προσοντα:  αξιοπρεπεια και γνωσεις και ειμαι πολυ περιφανη γι αυτα.
Αγαπητοι μου αρχοντες εκλεγμενοι και μη να σας θυμησω οτι η εξουσια πηγαζει απο το λαο για το λαο. Όλοι οσοι κατέχετε δημοσιες θεσεις και αξιωματα ειστε οι υπηρετες του. Oι πολιτες με την ψηφο τους σας τοποθετησαν στο βαθρο σας.
 Πιστευω ακομα στην αξιοπρεπεια την αξιοπιστια ,την ειλικρινια ,την ηθικη, την πολιτικη ευθυνη ,την ανιδιοτελεια. Προσφερα με την καρδια μου στα σχολεια μας, στο διδακτικο προσωπικο και τα παιδια μας ο,τι καλυτερο μπορουσα και πραγματικα το πηρα πισω διπλο με την εκτιμηση τους και την αποδοχη τους. Tους ευχαριστω ολους και πραγματικα χαιρομαι που με ξεχωριζουν."

Προηγούμενο
Επόμενο