22 Φεβρουαρίου 2023

Για αστική συγκοινωνία στον Ωρωπό μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών


Την επέκταση των αστικών συγκοινωνιών -μεταξύ άλλων- και στον Ωρωπό ανέφερε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής στη Βουλή σύμφωνα με το metaforespress.gr

H ενημερωτική ιστοσελίδα αναφέρει:

"Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι ο ΟΑΣΑ πρέπει πλέον να εκπονήσει ένα νέο στρατηγικό σχέδιο για όλη την Αττική, μια συνολική μελέτη, ώστε να διαπιστωθεί η συγκοινωνιακή προσφορά, ανάλογα με την επιβατική ζήτηση. Επισήμανε ότι, σε Ωρωπό και Μαραθώνα, είναι άλλη η ζήτηση τους χειμερινούς και άλλη τους θερινούς μήνες.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι το νέο σχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες βρίσκεται στη διαδικασία διενέργειας διαγωνισμού και η εκπόνηση της μελέτης θα ξεκινήσει μέσα στο 2023.

«Θα πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά τη δυνατότητα δημιουργίας δημοτικής συγκοινωνίας», εκτίμησε επίσης ο κ. Καραμανλής, καταλήγοντας ότι ο συνδυασμός της επέκτασης των δρομολογίων που ανέφερε, με την αναδιοργάνωση συνολικά των αστικών συγκοινωνιών και τη δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας, θα δώσει λύσεις στη βόρεια Αττική."

Προηγούμενο
Επόμενο