24 Ιανουαρίου 2023

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αυλώνα


 Σε κατοίκους του Αυλώνα που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθ’ οδόν προς την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα Βοιωτίας.

«Κύριε Περιφερειάρχα, κύριε Δήμαρχε, θέλησα σήμερα να βρεθώ μαζί σας εδώ στον Αυλώνα να σάς σφίξω το χέρι, να σάς πω καλή χρονιά, καθώς είμαι καθ’ οδόν για μία σημαντική εκδήλωση, η οποία θα γίνει σε λίγη ώρα από τώρα στην ΕΑΒ.

Θα παραλάβουμε το πέμπτο αναβαθμισμένο F-16 Viper, από τα 83 συνολικά τα οποία έχουμε προγραμματίσει να αναβαθμίσουμε μέχρι το 2026.

Θέλω να σάς θυμίσω ότι εδώ στους ουρανούς πάνω από την Αττική και με βάση την Τανάγρα πετούν ήδη 10 υπερσύγχρονα αεροσκάφη Rafale  τα οποία απέκτησε η Πολεμική μας Αεροπορία, καθώς υλοποιούμε στην πράξη τη δέσμευσή μας η πατρίδα μας να είναι ισχυρή, ασφαλής. Μία Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, η οποία θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Πηγή: "Liberal"

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Φάρου" τον πρωθυπουργό συνάντησαν -με αυθόρμητη πρωτοβουλία- μαθητές του Γυμνασίου Αυλώνα, συνομίλησαν μαζί του και τον προσκάλεσαν να δοκιμάσει τις ικανότητες του... στο μπάσκετ στο γήπεδο της πόλης. Το παρόν έδωσαν τα στελέχη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη και οι φιλοί της Ν.Δ., ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού και στελέχη τοπικών Συλλόγων.  


 


Προηγούμενο
Επόμενο