8 Ιουνίου 2022

Συνάντηση του Δημάρχου Ωρωπού με τους Διοικητές Πυροσβεστικής Βοιωτίας και Οινοφύτων

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης υποδέχτηκε στο Δημαρχείο το νέο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Βοιωτίας Πύραρχο Σίμο Αποστόλου καθώς και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων Αντιπύραρχο Γιάννη Γιαννέλη.

Συζήτησαν ζητήματα συνεργασίας και υποδομών του Δήμου με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και τις Εθελοντικές Ομάδες του δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ωρωπού.

Ο Γιώργος Γιασημάκης ευχαρίστησε δημόσια τους δύο Διοικητές διότι οι αξιωματικοί και το προσωπικό των υπηρεσιών τους επιχειρούν με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα σε μικρά και μεγάλα συμβάντα στην επικράτεια του Δήμου Ωρωπού, προστατεύοντας ζωές, περιουσίες και υποδομές.

Τόνισε πως όλος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού λειτουργεί υποστηρικτικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και υπενθύμισε πως μέσα και από τις δύο συνεδριάσεις του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου που έγιναν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε άριστη συνεργασία.

Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του διότι οι έμπειροι αξιωματικοί του Σταθμού της Π.Υ. Οινοφύτων έχουν ανταποκριθεί θετικά στην επιμόρφωση των μελών των εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ωρωπού σε σεμινάρια που έχουν γίνει καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ εξήρε την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Π.Υ. και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού.


ΛΕΖΑΝΤΑ: Από αριστερά προς δεξιά στη φωτογραφία: Σίμος Αποστόλους, Γιώργος Γιασημάκης, Γιάννης Γιαννέλης

 

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού

Προηγούμενο
Επόμενο