5 Ιουνίου 2022

Ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 σχετικά με το κλείσιμο των Τραπεζών στον Ωρωπό

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχετικά με το κλείσιμο τραπεζικών υποκαταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας Ωρωπού.

 

Το  ΜέΡΑ25 συμπαρίσταται πλήρως και ανεπιφύλακτα στον αγώνα τον κατοίκων της ευρύτερη περιοχής Σκάλας Ωρωπού που διαμαρτύρονται για τα αλλεπάλληλα κλεισίματα υποκαταστημάτων τραπεζών στην περιοχή.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού στις 2 Ιουνίου, παραβρέθησαν τα μέλη της ΚΕ του ΜέΡΑ25 Γιάννης Αναστασόπουλος και Κώστας Γιαννακάκης οι οποίοι δήλωσαν την πλήρη συμπαράσταση του κόμματος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί το κλείσιμο των υποκαταστημάτων όλων των τραπεζών στη Σκάλα Ωρωπού.

Η προσωρινή απόφαση αναστολής του κλεισίματος του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Σκάλας Ωρωπού χωρίς, όμως, έγγραφη και οριστική διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να κλείσει επ' αόριστον, εξασφαλίζει κάποιο χρόνο για να αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να αποτραπεί οριστικά το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής.

Το ΜέΡΑ25 δεσμεύεται να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον αγώνα αυτό, αρχής γενομένης με την κατάθεση ερώτησης προς τους αρμόδιους υπουργούς ώστε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποτρέψουν την δυσμενέστατη αυτή εξέλιξη για την περιοχή του Ωρωπού.

 ΜέΡΑ25 Ανατολικής Αττικής



Προηγούμενο
Επόμενο