30 Μαΐου 2022

Ο.Σ.Ω.: Πέμπτη 2 Ιουνίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παραμονή της Εθνικής στη Σκάλα Ωρωπού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού και των κατοίκων της περιοχής, για την κατάργηση και την παύση λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ωρωπό.

Η αιφνίδια και άνευ λόγου, παύση της λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ωρωπό σύντομα, στα μέσα Ιουνίου 2022, αποτελεί άλλη μία υποβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στον Δήμο μας, και έρχεται να προστεθεί στην απομάκρυνση των υποκαταστημάτων του ΟΤΕ, ΔΕΗ, ALPHA BANK, ενώ δρομολογείται και η απομάκρυνση του τελευταίου υποκαταστήματος, αυτού της τράπεζας Πειραιώς.

Το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους συναλλασσόμενους, μιας και ο μεγαλύτερος  αριθμός τους είναι μεγάλης ηλικίας συνδημότες μας, που δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες, και έτσι οι κάτοικοι του Ωρωπού θα είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται για αυτές τις υπηρεσίες, σε Χαλκίδα ή Αγ Στέφανο.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στις 10:00 το πρωί, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής διαμαρτυρόμαστε έξω από το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Σκάλα Ωρωπού, για να συνεχίσει η λειτουργία της κρίσιμης και αναγκαίας αυτής Υπηρεσίας για τον Ωρωπό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού


Προηγούμενο
Επόμενο