21 Αυγούστου 2021

Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζεται απο αυτούς που στήνουν πολιτική καριέρα στα αποκαΐδια

 

Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζεται απο κανέναν και ειδικά απο αυτούς που στήνουν πολιτική καριέρα πάνω στα αποκαΐδια και τον πόνο των συμπολιτών μας.

Μέσα στα αποκαΐδια και στον πόνο των συμπολιτών μας στις Αφίδνες ο κ. Θωμάς Ρούσσης επιχειρεί να οικοδομήσει και πάλι την πολιτική του καριέρα.

Το χειρότερο είναι πως επιχειρεί να διχάσει την τοπική κοινωνία διασπείροντας ψεύδη και συκοφαντίες.

Πήρε τις τεκμηριωμένες απαντήσεις του εντός της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τους ανθρώπους που επιχείρησαν και πάλεψαν μέσα στις φλόγες ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε τις εξελίξεις από τον καναπέ του. Και όταν στέρεψε από επιχειρήματα ξεκίνησε τη λασπολογία με ανακοινώσεις στον Τύπο.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού είναι ανοικτή στην καλόπιστη κριτική αλλά δεν εκβιάζεται από όσους επιχειρούν να τορπιλίσουν τις προσπάθειες για αναγέννηση και αλλαγή του τόπου.

Αυτοί που σήμερα κουνάνε το δάxτυλο και προτείνουν διαπαραταξιακή επιτροπή είναι αυτοί που διέλυσαν τις υποδομές του Δήμου σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί που άφησαν τα αντλιοστάσια να ρημάξουν, αυτοί που διέλυσαν τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας και καθαριότητας, αυτοί που άφησαν να απαξίωσαν η κινητή και ακίνητη περιουσία του Δήμου. Είναι οι ίδιοι που άφησαν το Δήμο με χρέος 13.000.000 Ευρώ και που η Δημοτική Αρχή προσπαθεί ακόμα να πληρώσει.

Οι πολίτες του Δήμου Ωρωπού γνωρίζουν πολύ καλά τις προσπάθειες που γίνονται για να πατήσει και πάλι στα πόδια του ο Δήμος.

Οι πολίτες και οι εθελοντές γνωρίζουν πολύ καλά το τι έγινε στο μέτωπο των πυρκαγιών και πως αποφεύχθηκε η ολοκληρωτική καταστροφή του Δήμου και πως σταμάτησε η φωτιά.

Τους ενοχλεί που ο Δήμος οχυρώνεται και διεκδικεί από την κεντρική κυβέρνηση, τα εμπλεκόμενα υπουργεία και την Περιφέρεια όσα δικαιούται.

Τους ενοχλεί που οι υπηρεσίες αλλά και οι πολίτες συσπειρώνονται δίπλα στον Δήμο.

Ποντάρουν την καριέρα τους στις καταστροφές από ακραία φυσικά φαινόμενα για να πλήξουν πολιτικά και ηθικά τη Δημοτική Αρχή.

Στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι εμπρηστές των προσπαθειών που κάνει ενωμένη η κοινωνία του Δήμου Ωρωπού.

Η Δημοτική Αρχή θα μείνει πιστή στο δόγμα της ενότητας και της αλληλεγγύης και αυτές τις δύσκολες ώρες έχει προτεραιότητα την επούλωση των πληγών και την προετοιμασία του Δήμου για να αντιμετωπίσει ακραία καιρικά φαινόμενα, νέες πυρκαγιές και νέες δοκιμασίες και σε αυτή την προσπάθεια έχει μαζί της την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

https://www.facebook.com/oropos.gov.gr

Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού

 

Προηγούμενο
Επόμενο