15 Ιουλίου 2021

Αναστέλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, ματαιώνεται το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία


 

Ο Δήμος Ωρωπού πιστός στις αρχές της διοίκησής του και θέλοντας να προσφέρει στους πολίτες ένα μακρύ και πλουραλιστικό πολιτιστικό καλοκαίρι, σχεδίασε και παρουσίασε ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα ελάμβαναν χώρα σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας.

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στο πεδίο της πανδημίας του covid-19 , με την συνεχή αύξηση του κρουσμάτων και με την αλματώδη εξάπλωση της μετάλλαξης “Δέλτα” καθιστούν την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων επικίνδυνο εγχείρημα για την δημόσια υγεία.
Έχοντας σαν απόλυτη προτεραιότητα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και για καθαρά προληπτικούς λόγους αναστέλλουμε μέχρι νεωτέρας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ματαιώνεται το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία.
Πρώτιστο καθήκον και υποχρέωση μας είναι να προστατέψουμε με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες και τη δημόσια υγεία.
Ενωμένοι και δυνατοί συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη κατά της πανδημίας και δημιουργούμε την απαιτούμενη θωράκιση που θα μας επιτρέψει τα καλοκαίρια που θα έρθουν να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερες και ακόμα μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Μέρος των χρημάτων που είχαν προϋπολογιστεί για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα δοθούν για την ενίσχυση υλικών του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και των Δημοτικών Ιατρείων της Σκάλας Ωρωπού.
Προηγούμενο
Επόμενο