5 Φεβρουαρίου 2021

Άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή του Ειδικού Νηπιαγωγείου


Στην τελική ευθεία μπήκαν οι εργασίες για την κατασκευή του Ειδικού Νηπιαγωγείου Δήμου Ωρωπού στον προαύλιο χώρο του Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου στη Σκάλα Ωρωπού.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επιθεώρησε τις εργασίες για την κατασκευή της βάσης αλλά και των έργων σύνδεσης των παροχών κοινής ωφέλειας (νερό, ρεύμα, τηλεφωνία, αποχέτευση). Το Ειδικό Νηπιαγωγείο αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών μας και επιτέλους αποτελεί πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Γιασημάκης είχε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Λούπη παρουσία και του Αντιδημάρχου τεχνικών έργων Καπανδριτίου Πολυδενδρίου και αρχιτέκτονα της εγκατάστασης. Το κτίριο θα έχει έκταση περίπου 140τ.μ. Περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας των νηπίων, μπάνιο ΑμΕΑ, με όλες τις προδιαγραφές που απαιτεί ο νόμος. Επίσης wc προσωπικού, γραφείο εκπαιδευτικών, αίθουσα ύπνου νηπίων, δύο ειδικά wc για τα νήπια και κουζίνα.

«Άλλη μία δέσμευση μας προς του πολίτες και ειδικά προς την εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας γίνεται πράξη. Χωρίς καμία καθυστέρηση αξιοποιούμε τη χρηματοδότη του Αθανασίου Μαρτίνου και σε λίγες μέρες θα παραδώσουμε το σχολείο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ανατολικής Αττικής. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας. Εκμεταλλευόμαστε κάθε μέρα που περνάει και κάθε χρηματοδότηση προς όφελος του Δήμου μας που τόσο πολύ έχει ανάγκη να δει μετά από χρόνια  υποδομής και ανάπτυξης», δήλωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

*Στις φωτογραφίες ο Δήμαρχος Ωρωπού επιβλέπει τις εργασίες.


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού




Προηγούμενο
Επόμενο