14 Ιανουαρίου 2021

Στέλλα Μαρούλη: "Tι συνέβη στον κόσμο της μόδας εν μέσω πανδημίας"

Η ιδιοκτήτρια των δημοφιλών e-shops που εδρεύουν στον Δήμο Ωρωπού “Precious moda” και “Beauty angel fashion”  κα. Στέλλα Μαρούλη μας περιγράφει τι συνέβη στον κόσμο της μόδας εν μέσω πανδημίας και μιας lockdown εποχής:


Το lockdown άλλαξε σε απόλυτο βαθμό τον τρόπο ζωής μας. Πλέον, ένα πολύ μεγάλο μέρος των ανθρώπων εργάζονται από το σπίτι και αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να φορέσεις pencil φούστα, πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες για εκείνο το meeting. Αρκεί να επιλέξεις ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα, να βαφτείς διακριτικά και να συνδεθείς στο Zoom για να συνομιλήσεις με τους συνεργάτες σου. 

Με τι θα συνδυάσεις το πουκάμισο σου; Με ένα άνετο παντελόνι, ένα αθλητικό κολάν ή ακόμα και με τη πιτζάμα σου. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι να φορέσεις κάτι που ναι μεν σε κάνει να νιώθεις άνετα αφού είσαι στο σπίτι, αλλά ταυτόχρονα σε ενεργοποιεί και σου αλλάζει τη διάθεση. Πλέον μένεις στο σπίτι, δουλεύεις, χαλαρώνεις, αλλά δεν θέλεις να φοράς όλη την ημέρα πιτζάμες. Θέλεις να φοράς ρούχα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα activewear κομμάτια. Οι φόρμες και τα κολάν, τα αθλητικά παπούτσια και ό,τι έχει σχέση με τη γυμναστική επίσης γνωρίζει τεράστια άνθιση καθώς το να στείλουμε 6 στο 13033 και να περπατήσουμε στη γειτονιά έκανε πολλούς από εμάς να ξεκινήσουμε να γυμναζόμαστε συστηματικά.

Πόσο ακόμα θα αλλάξει ο κόσμος της μόδας; Θα επανέρθουμε ποτέ στην κανονικότητα; 

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της μόδας είναι πολύ νωρίς ακόμα για να καταλήξουμε σε κάποιο τελικό συμπέρασμα. Το σίγουρο είναι πως οι άνετες γραμμές, τα απαλά υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα και τα basic κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με άπειρους τρόπους γίνονται η συνταγή της επιτυχίας για τα looks της νέας σεζόν και πως το casual ντύσιμο έχει έρθει για να μείνει. Εμείς φροντίζουμε καθημερινά για αυτό το σκοπό. Ανακαλύψτε τα πιό hot trends σε γυναικεία μόδα στο eshop μας. Εντυπωσιακά φορέματα, must-have παπούτσια και μοντέρνα γυναικεία ρούχα για να κάνεις κάθε σου outfit ξεχωριστό!

Δείτε τη συλλογή μας σε γυναικεία ρούχα (πλούσια συλλογή και σε μεγάλα μεγέθη), παπούτσια και αξεσουάρ, μεταμορφώστε το style σας.

Στοιχεία επικοινωνίας FB :precious moda Instagram @modaprecioza Και beauty Angel insta : @beautyangel.fashion





Προηγούμενο
Επόμενο