15 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση του Α.Ο. Συκαμίνου

 

Δελτίο τύπου

Αφήσαμε να περάσουν δύο μέρες επίτηδες μετά την αδικαιολόγητη και εμπαθή επίθεση που δεχτήκαμε και αφορά την δράση που οργανώσαμε με την παράδοση μασκών στα σχολεία του Συκαμίνου, για να μην απαντήσουμε εν θερμώ.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε σε όλους τους τόνους, τους συνδημότες μας ότι η ομάδα δεν αναμιγνύεται σε πολιτικά και άλλου είδους παιχνίδια. Δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να σπιλώσει το όνομα και το κύρος της ομάδας σε όποια θέση και να βρίσκεται. Θα μας βρίσκει όλους μαζί απέναντι του.
Υγ1: Για όσους θεωρούν ότι είναι σημαντικότερο το ποιος πλήρωσε τις μάσκες αλλά όχι ποιος οργάνωσε την δράση, χθες παραδόθηκαν στο σχολείο άλλες 700 μάσκες με τιμολόγιο που έχουμε εξοφλήσει με ιδίους πόρους. Το τιμολόγιο είναι διαθέσιμο για όποιον επιθυμεί.
Υγ2:Είναι δικαίωμα του καθενός να μην συμπαθεί τον οποιοδήποτε από την διοίκηση. Η ομάδα όμως δεν ανήκει σε κανέναν και είναι πάνω από όλους. Η ομάδα ανήκει στους κατοίκους του Συκαμίνου. Εμείς απλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που πιστεύουμε.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.
Προηγούμενο
Επόμενο