14 Ιανουαρίου 2021

Ο Δήμος Ωρωπού αποκτά 11 νέα οχήματα

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου μας:

"Μετά τον Διεθνή Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την προμήθεια δύο (2) νέων απορριμματοφόρων προϋπολογισμού 373.000€ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος II», ο Δήμος Ωρωπού προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού, για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων του και στην αναβάθμιση των ανταποδοτικών υπηρεσιών του προς τους δημότες.

Προκήρυξε Διεθνή Ανοικτό Ηλεκτρονικό Δημόσιο Διαγωνισμό για προμήθεια συνολικά έντεκα (11) οχημάτων με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) χρονικής διάρκειας 8 ετών προϋπολογισμού 1.447.377€.

Πρόκειται για την αγορά τριών (3) νέων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας, ενός (1) αναρροφητικού σαρώθρου 6κμ (σκούπα), τεσσάρων (4) ημιφορτηγών τύπου van, τριών (3) ημιφορτηγών οχημάτων.

«Συνεχίζουμε σταθερά τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου μας με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες. Καλύπτουμε τις χρόνιες ανάγκες του Δήμου και υλοποιούμε με συνέπεια όσα έχουμε υποσχεθεί και όσα έχουμε σχεδιάσει για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης"

Προηγούμενο
Επόμενο