20 Ιανουαρίου 2021

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού για την δωρεά της "ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε."

 


 Με την αποδοχή «δωρεάς» από τη ΝΕΑ ΟΔΟ Α.Ε. η διοίκηση Γιασημάκη σφράγισε τη συμφωνία της με την ύπαρξη διοδίων

Με την αποδοχή «δωρεάς» της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. από την διοίκηση Γιασημάκη, που αφορά την εγκατάσταση παιδικής χαράς στον περιβάλλοντα χώρο του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα στη Σκάλα Ωρωπού, έπεσαν και τα τελευταία φύλλα συκής:

Όπως είναι γνωστό, οι εργολάβοι που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους έχουν εισπράξει, λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας, εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό σαν διαφυγόντα κέρδη.

Σε περίοδο πανδημίας, την στιγμή που δεν διατίθενται ποσά για τη δημόσια υγεία, η ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. εισπράττει συνεχώς, και στη συνέχεια  δίνει «καθρεφτάκια στους ιθαγενείς».

Η διοίκηση Γιασημάκη συμφωνεί με το άγριο χαράτσωμα των δημοτών μας, αλλά και των επισκεπτών, μέσω των 8 σταθμών διοδίων, αρκεί να λαμβάνει τα σχετικά ανταλλάγματα.

Θυμίζουμε ότι οι ίδιοι παλιότερα «έστηναν σόου» σε κόμβους και παραδρόμους,  κατά των διοδίων, με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου των δημοτών μας. 

Ο λαός της περιοχής μας έχει συμφέρον να τους γυρίσει την πλάτη και να συμπαραταχτεί με την Λαϊκή Συσπείρωση που με συνέπεια στέκεται ενάντια στην παραχώρηση των εθνικών δρόμων σε εργολάβους.

Να οργανώσει την πάλη του για την οριστική κατάργηση όλων των διοδίων.

Ιανουάριος 2021,

Το γραφείο τύπου

www.lsoropou.wordpress.com

Facebook

Προηγούμενο
Επόμενο