7 Νοεμβρίου 2020

Εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ανατ.Αττικής με θέμα "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ"

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/11 η διαδικτυακή εκδήλωση της Ν.Ε. Ανατ.Αττικής με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ , διέξοδοι και αδιέξοδα την εποχή της πανδημίας».

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συνέβαλαν  στην επιτυχία της εκδήλωσης ,τα μέλη ,τους φίλους και το πλήθος κόσμου που με αμείωτο ενδιαφέρον την παρακολούθησαν μέχρι τέλους και συμμετείχαν με ερωτήσεις και σχόλια.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις ομιλήτριες βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συντρόφισσες Εφη Αχτσιόγλου ,τομεάρχη Οικονομικών  και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Με  τις τοποθετήσεις τους και τις απαντήσεις που έδωσαν στα  πολλά ερωτήματα των πολιτών ,με σαφήνεια και αμεσότητα ανέδειξαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τις λύσεις-διέξοδα που προτείνουμε απέναντι στην καταστροφική και αντικοινωνική νεοφιλελεύθερη  πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Τον συντονιστή της συζήτησης δημοσιογράφο κ.Δημήτρη Χατζηνικόλα για την πολύ καλή παρουσίαση.

Τους βουλευτές Ανατ.Αττικής σ. Νάσο Αθανασίου,Πάνο Σκουρολιάκο και Χρήστο Σπίρτζη για τις καίριες παρεμβάσεις τους.

Τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων κ.κ. Σχινά Πλάτων (Μελισσοκόμος Σύλλογος Νέων Παραγωγών Αττικής) , Κεχαγιόγλου Κώστα (Πρόεδρος ΠΟΘΑ) , Παπασταθόπουλο Κώστα (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου) και Γεννηδουνιά Κώστα (Πρόεδρο Μηχανοδηγών ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Τον δήμαρχο Σαρωνικού σ.Πέτρο Φιλίππου για την ολιγόλεπτη ενδιαφέρουσα και επίκαιρη  παρέμβασή του.

Σας ευχαριστούμε!

Με γνώμονα τις αξίες μας «Δημοκρατία,  Αλληλεγγύη,  Δικαιοσύνη,  Ελευθερία και  Ισότητα» , εντείνουμε τις προσπάθειες μας και συνεχίζουμε τους αγώνες μας για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,για να κάνουμε πραγματικότητα την Κυβερνώσα Αριστερά.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανατ.Αττικής

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΔΩ



Προηγούμενο
Επόμενο