12 Απριλίου 2024

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Παναγιώτου υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

 
Την υποψηφιότητά του προκειμένου να βρίσκεται στo ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. διεκδικεί στην Αττική ο δημοσιογράφος Λάμπρος Παναγιώτου. Γεννήθηκε το 1964 στην Άρτα, κατοικεί στην Ηλιούπολη Αττικής και έχει δύο γιους 13 και 5 ετών. Σπούδασε κοινωνιολογία, δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο "Carlo Bo" του Ουρμπίνο στην Ιταλία. Μιλάει άπταιστα την Ιταλική και τη Γερμανική γλώσσα. Έχει εργαστεί ως καθηγητής κοινωνιολογίας και ιταλικών, ενώ από το 1995 και μετά ασχολείται επαγγελματικά με τη μεγάλη του αγάπη, την δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί από το 1997 στο "Star Channel" στο ελεύθερο, κοινωνικό, και πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ από το 2017 εργάζεται ως κοινοβουλευτικός συντάκτης στην ΕΡΤ. Είναι λάτρης των θαλάσσιων sport. 

Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 14 Απριλίου, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως αν είναι μέλη του κόμματος ή απλά φίλοι.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών στον Δήμο Ωρωπού θα πραγματοποιηθούν από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ και ως εκλογικά κέντρα θα χρησιμοποιηθούν:


1) ΚΑΠΗ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ

Μαρμαρά 33 19015 Ωρωπός

2) ΓΡΑΦΕΙΑ Ο.Μ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Λεωφόρος Καλάμου 21



Προηγούμενο
Επόμενο