10 Ιουνίου 2020

Φήμες για ενδεχόμενο λουκέτου στο Τοπικό Ιατρείο Ωρωπού; Ερώτηση στην Βουλή.



Απορίες ως προς το μέλλον της λειτουργίας της Τοπικής Μονάδας Υγείας στον Ωρωπό γεννά η Ερώτηση στην Βουλή που κατέθεσε η βουλευτής του ΜεΡΑ25 μετά από επίσκεψή της στην περιοχή μας. Παρακάτω το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το βουλευτικό Γραφείο: 


Δελτίο Τύπου

Θέμα: Ερώτηση για την ανάγκη να μην κλείσει το Ιατρείο Ωρωπού

Η Μαρία Απατζίδη βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 κατέθεσε στις 9-6-2020 ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας  σχετικά με την ανάγκη να μην κλείσει το Ιατρείο Ωρωπού
Η κα Απατζίδη ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες για  κίνδυνο να κλείσει το Ιατρείο Ωρωπού, κάτι που θα ήταν καταστροφικό ειδικά κατά τη θερινή περίοδο, όπου το συγκεκριμένο Ιατρείο μπορεί να εξυπηρετεί πληθυσμό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 άτομα. Στο πλαίσιο αυτό, η έλλειψη γενικού ιατρού θα δημιουργούσε εξαιρετικές δυσχέρειες. Αλλά και στην υπόλοιπη περίοδο του έτους, το Ιατρείο ασκεί ένα αναπόσπαστο έργο για τους δημότες του Ωρωπού, το οποίο δεν πρέπει να σταματήσει. 
Η βουλευτής κατέληξε ρωτώντας τον Υπουργό τι προτίθεται να κάνει  ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας του Ιατρείου Ωρωπού, το οποίο εξυπηρετεί έναν σημαντικό πληθυσμό ατόμων, καθώς και η ύπαρξη γενικού ιατρού.

Από το Γραφείο Τύπου



Προηγούμενο
Επόμενο