10 Ιουνίου 2020

Στην Βουλή το αίτημα για Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστικό Σημείο στην Μαλακάσα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ερώτηση για την Ανάγκη για Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστικό Σημείο στην περιοχή της Μαλακάσας

Η Μαρία Απατζίδη βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 κατέθεσε στις 9-6-2020 ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  σχετικά με την ανάγκη για Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστικό Σημείο στην περιοχή της Μαλακάσας .
Η κα Απατζίδη ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες για σημαντικές ελλείψεις στην περιοχή της Μαλακάσας, όπως έλλειψη αστυνομικού τμήματος, ενώ επισήμανε ότι ο Δήμος Ωρωπού έχει προσφέρει κτήριο, ενώ υπάρχει δυνατότητα και για δύο περιπολικά. Επίσης, δεν υπάρχει μόνιμο πυροσβεστικό σημείο στο Δάσος Μαλακάσας, γεγονός το οποίο εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τη θερινή περίοδο, όπου υπάρχει πιθανότητα πυρκαγιάς.
Η βουλευτής κατέληξε ρωτώντας τον Υπουργό τι προτίθεται να κάνει   ώστε να υπάρξει αστυνομικό τμήμα στην περιοχή της Μαλακάσας, το οποίο θα εμπεδώσει την αίσθηση ασφάλειας των δημοτών και την αναγνώριση της μέριμνας της Πολιτείας για αυτούς, καθώς και πυροσβεστικό σημείο στο Δάσος της Μαλακάσας, ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα και αποτελεσματικά ενδεχόμενη πυρκαγιά ιδίως κατά τους θερινούς μήνες.

Από το Γραφείο Τύπου



Προηγούμενο
Επόμενο