2 Φεβρουαρίου 2020

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2020 έκοψε το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού. Στην διοργάνωση και τον συντονισμό ήταν η επικεφαλής της Οργάνωσης κα. Βασιλική Καλαγιάκου η οποία ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, δύναμη και ευημερία και επεσήμανε πως το 2020 είναι μία χρονιά γεμάτη πολιτικές προκλήσεις, ενώ, τόνισε τη σπουδαιότητα των συλλογικοτήτων. Επίσης, η κα. Καλαγιάκου προανήγγειλε τη δημιουργία δύο επιτροπών. Μία επιτροπή αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από φτώχεια και κοινωνικά προβλήματα και μία για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.



 Ανακοίνωσε, ακόμη, τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από την Οργάνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τους συνανθρώπους μας στην Μόρια όπως και τη λειτουργία πολιτικού καφενείου κάθε Σάββατο στα γραφεία της στα Νέα Παλάτια.Το παρόν έδωσαν οι βουλευτές Ανατολικής Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος και Νάσος Αθανασίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Στέλιος Κοροβέσης, η περιφερειακή σύμβουλος Ζωή Βαρέλη - Στεφανίδη, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος και πρώην βουλευτής Ιωάννα Στεργίου, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ηλιάσκος και ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Δάβρης που είναι και μέλη του κόμματος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού Γιώργος Παναγόπουλος, ο πρόεδρος Ερασιτεχνών Αλιέων Ανδρέας Παπαπάνου και ο Βασίλης Τσιτσιρίγκος οικονομολόγος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νομό Βοιωτίας.
 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με την αίθουσα γεμάτη από πολλούς φίλους και μέλη του κόμματος. Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε πλούσιο κέρασμα. 



Προηγούμενο
Επόμενο