28 Ιανουαρίου 2020

Σε κατάσταση τριήμερου πένθους κήρυξε το Δήμο Διονύσου ο Γιάννης Καλαφατέλης, λειτουργούν κανονικά οι υπηρεσίες από 28/1



Σε κατάσταση τριήμερου πένθους κήρυξε το Δήμο Διονύσου ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, μετά από την απρόκλητη και άδικη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Προϊσταμένου Ύδρευσης Παναγιώτη Αγγελίδη, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας 27/1.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, σε ένδειξη βαρύτατου πένθους για την απώλεια του στελέχους του Δήμου, αναβάλλεται κάθε προγραμματισμένη ή μη εκδήλωση του Δήμου Διονύσου για 3 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 27 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2020.

Αναφορικά με τις συνεδριάσεις των πολιτικών οργάνων,  ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου (κεντρικό Δημαρχείο, περιφερειακές υπηρεσίες και Δημοτικές Κοινότητες) θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 28 Ιανουαρίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας.


Προηγούμενο
Επόμενο