23 Ιανουαρίου 2020

Εθελοντική Ομάδα Πυρασφάλειας Νέας Πολιτείας Ωρωπού / 1ο Forum Εθελοντικής Προσφοράς

                  

                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, η νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Πυρασφάλειας Νέας Πολιτείας  Ωρωπού συμμετείχε στο 1ο Forum Εθελοντικής Προσφοράς που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.  Ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πρωτοβουλία στα πλαίσια της οποίας πάνω απο 100 ομάδες απο όλο το φάσμα του Εθελοντικού Κινήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές διαλέξεις , ομιλίες , να τοποθετηθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους. απήχηση του Forum μάλιστα έφτασε και εκτός συνόρων. Η Επιτροπή Μεσογειακών κρατών (Intermed Commission) που ανήκει στην Σύνοδο Παραθαλάσσιων Χωρών της Ευρώπης (CPMR) και εκπροσωπεί 24 χώρες από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και εκτός αυτής, αναφέρθηκε εγκωμιαστικά στην πανηγυρική αυτή εκδήλωση.


Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τον περιφερειάρχη Αττικής κύριο Γιώργο Πατούλη για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία. Επίσης συγχαίρουμε την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο, αρμόδια για θέματα εθελοντισμού, κυρία Ευγενία Μπαρμπαγιάννη για την άψογη διοργάνωση και την ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα μαζί της.


Ενημερώνουμε τους οικιστές της Νέας Πολιτείας άλλα και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού οτι η Ομάδα μας συνεχίζει  τις εκπαιδέυσεις των μελών της ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου. Καλούμε όποιον και όποια επιθυμεί να γίνει μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Πυρασφάλειας Νέας Πολιτείας Ωρωπού να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email στο pyrasfaleia.npoliteias@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944376994.

Προηγούμενο
Επόμενο