28 Ιανουαρίου 2020

Ο Δήμαρχος Ωρωπού στην κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου


Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου Ωρωπού, οι εργαζόμενοι του Δήμου Ωρωπού έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Γιασημάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αρμυριώτη, του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Χατζηιωάννου και τριών Αντιδημάρχων, των κ. Λίτσας, Γαζβινιάν και Δημητρίου. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά αναφέροντας πως το 2020 θα είναι μία δύσκολη νέα χρονιά αλλά συγχρόνως και ελπιδοφόρα με διαφάνεια, νέες προοπτικές και αναπτυξιακές  πρωτοβουλίες. 

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε επίσης στην τήρηση της προεκλογικής του δέσμευσης πως ο εργολάβος στην αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων του Δήμου θα αποτελέσει παρελθόν. Η Δημοτική Αρχή κράτησε τον λόγο και την δέσμευσή της απέναντι στους εργαζόμενους και τους πολίτες του Ωρωπού. Με την λήξη της σύμβασης του εργολάβου ξεκίνησε την ανασυγκρότηση της Δημοτικής Υπηρεσίας Καθαριότητας παρά τις τεράστιες δυσκολίες που προέκυψαν από την εγκατάλειψη του Δημοτικού στόλου των απορριμματοφόρων οχημάτων που της κληροδότησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Μια προσπάθεια που υλοποιείται  λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Δήμου με την συμβολή του ευεργέτη κ. Αθανάσιου Μαρτίνου και θα αποδώσει καρπούς το επόμενο διάστημα.


Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε στους συμβασιούχους - παρατασιούχους ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους γιατί είναι πραγματικά απαραίτητοι για τον Δήμο μας και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του, ενώ συνεχάρη ανεξαιρέτως όλους τους εργαζόμενους για την ακούραστη συμβολή τους στη λειτουργία του Δήμου Ωρωπού. Το φλουρί έπεσε σε εργαζόμενη από τον Αυλώνα που έλαβε τρεις μέρες άδεια.





Προηγούμενο
Επόμενο