26 Αυγούστου 2019

Δήμαρχος Ωρωπού, Γ. Γιασημάκης: «Θα διαχειριστούμε με σεβασμό μέχρι και το τελευταίο ευρώ»


Τα σχέδια της νέας Δημοτικής ξεδίπλωσε στην τελετή ορκωμοσίας των αιρετών του Δήμου Ωρωπού ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης.
Η νέα Αρχή θα δώσει έμφαση στην χρηστή διαχείριση των χρημάτων των πολιτών και των δημοτών του Ωρωπού, γεγονός που θέλησε να επισημάνει από την πρώτη μέρα και μέσα από την λιτή διοργάνωση της εκδήλωσης ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε χωρίς υπερβολές και σπατάλες. Ο νέος Δήμαρχος τόνισε πως η πόρτα του Γραφείου του θα είναι ανοιχτή για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες. Προτεραιότητα θα δοθεί, επίσης, στους βασικούς άξονες της Παιδείας και της Υγείας, στα απαιτούμενα μεγάλα έργα, στην ποιότητα ζωής, στην κοινωνική ευαισθησία, στην πρόνοια, στον τουρισμό, τον πολιτισμό και στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας του Δήμου. Όπως, χαρακτηριστικά, ανέφερε στην Ομιλία του:
"Ο προγραμματισμός, η αξιολόγηση, η ιεράρχηση και ο συντονισμός των δημοτικών υπηρεσιών θα μας κάνουν αποτελεσματικότερους και πιο υπεύθυνος στα ζητήματα των πολιτών.
Δεσμευόμαστε για ακόμα μία φορά ότι μαζί με τους συνεργάτες μου και το προσωπικό του Δήμου θα εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις για να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας, δεσμευόμαστε ότι θα διαχειριστούμε με σεβασμό μέχρι και το τελευταίο ευρώ που μας εμπιστεύεστε και θα δίνουμε πάντα λόγο μόνο σε εσάς για τα πεπραγμένα, με την αρχή της διαφάνειας ως αναπόσπαστο στοιχείο των ενεργειών μας σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από σύγχυση αξιών και απαξίωση της πολιτικής ζωής. Οι αιρετοί θα πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο συμπεριφοράς, σεβασμού, αφοσίωσης και παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού προς την κοινωνία και τη νέα γενιά η οποία προσδοκά από μας να αξιοποιήσουμε την καταπονημένη της Ελπίδα. Είμαι βέβαιος ότι, στο τέλος αυτής της διαδρομής που αρχίζει από σήμερα, όλοι μας θα είμαστε περήφανοι που υπηρετήσαμε τους πολίτες και τον τόπο. Τέλος, αυτό που θα ήθελα για άλλη μία φορά να επισημάνω είναι ότι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτή για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες και νιώθω ιδιαίτερα τυχερός από τη θέση του δημάρχου αυτής της πόλης που μπορώ να είμαι χρήσιμος στους ανθρώπους που με μεγάλωσαν, σε αυτούς που μεγάλωσα μαζί τους, σε αυτά τα παιδιά που εμείς μεγαλώνουμε και σε όσους έρχονται ως επισκέπτες αρχικά, αλλά τελικά μένουν μόνιμα στον όμορφο τόπο μας"
Η Δημοτική Αρχή του κ. Γιασημάκη αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο
Επόμενο