17 Απριλίου 2019

Ανδρέας Μπαλόκας: Οφείλουμε να είμαστε αληθινοί με τους συμπολίτες μας


Του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΛΟΚΑ,
 υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ωρωπού με τη “Συνεργασία Ευθύνης"
Με τις πρώτες μέρες του Απρίλη, μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο μιας πρωτόγνωρης εκλογικής αναμέτρησης με τα νέα δεδομένα του «Κλεισθένη».
Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο τόπος μας, μετά από μία χαμένη πενταετία στην οποία κυριάρχησε η στασιμότητα, η αλαζονεία και η παραπληροφόρηση, δεν είναι εκλογές ρουτίνας. Είναι εκλογές ευθύνης, απέναντι στον τόπο του καθενός μας, απέναντι σε όλη την περιοχή μας, απέναντι στις οικογένειες και τα παιδιά μας.
Υποχρέωση δική μας, της «Συνεργασίας Ευθύνης», είναι ο ορθός πολιτικός λόγος και αυτόν ακολουθούμε. Με μελετημένες και εφαρμόσιμες προτάσεις, μακριά από μικροπολιτικές και ανούσιες αντιπαραθέσεις, τις οποίες αποζητά εναγωνίως η σημερινή απερχόμενη Δημοτική Αρχή.
Στόχος μας είναι, το αποτέλεσμα να είναι η αφετηρία για μια συλλογική προσπάθεια με την οποία θα δούμε δημιουργικά την επόμενη μέρα.
Στις εκλογές αυτές δεν πρέπει ανάμεσα στους συνδημότες μας να υπάρξουν νικητές και ηττημένοι. Είναι αναγκαίο να υπάρξουν μόνο συμμέτοχοι σε έναν τετράχρονο εποικοδομητικό διάλογο και δράσεων, για να μπορέσει ο Δήμος μας να διεκδικήσει αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής του, που σήμερα οι επιλογές και οι δημοτικές πράξεις την έχουν απαξιώσει με πολλαπλά αρνητικά αποτελέσματα.
Μια ποιότητα ζωής που ταλαιπωρείται από ζωτικές ελλείψεις, όπως για παράδειγμα η απουσία Σχεδίων Πόλης, με βασικό αποτέλεσμα τον οικονομικό μαρασμό, η παντελής απουσία μέριμνας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδεςη απουσία αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών, με αποτέλεσμα τη δραματική ρύπανση του περιβάλλοντος και από τόσα άλλα, που κάνουν να φαίνεται πολυτέλεια ακόμη και ο δίκαιος παρατημένος αγώνας για την άδικη και παράνομη επιβολή διοδίων, ο οποίος και πρέπει να συνεχιστεί αδιάκοπα και μέχρι τη δικαίωση!
Όλοι εμείς στη «Συνεργασία Ευθύνης» θα κάνουμε τον αγώνα μας, πιστεύοντας πως έχουμε την καλύτερη πρόταση για την επόμενη μέρα.
Αυτό βέβαια θα το κρίνουν οι συμπολίτες μας με την επιλογή που θα κάνουν, αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε αληθινοί μαζί τους, ώστε να τους επιτρέψουμε με τον πολιτικό μας λόγο, να επιλέξουν με καθαρό μυαλό. Για εμάς στη «Συνεργασία Ευθύνης», η υποχρέωσή μας στην αλήθεια, θα δικαιώσει και τον αγώνα μας.
Προηγούμενο
Επόμενο