12 Μαΐου 2019

Γ. Γιασημάκης: "Θα δώσω την ψυχή μου για τον Ωρωπό"


Την Παρασκευή στις 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Συνεργασία Ευθύνης" στα Νέα Παλάτια Ωρωπού. Παρακάτω αποσπάσματα από την ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη και πλούσιο φωτορεπορτάζ.


"Το αίτημα, για αλλαγή σελίδας, έχει γίνει επιτακτικό. Με τη δική σας θέληση, με τη δική σας ώθηση και με τη δική σας στήριξη  θα κάνουμε πράξη όσα οραματιζόμαστε. Ξέρουμε πως ο δρόμος μας δεν θα είναι εύκολος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Ξέρουμε πως τα λάθη του παρελθόντος έχουν δημιουργήσει τεράστια αδιέξοδα και έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ξέρουμε, επίσης, πως μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν και πως για να κερδίσεις και το παραμικρό χρειάζεται να το διεκδικήσεις με πάθος. Είμαστε όμως απόλυτα έτοιμοι με κοστολογημένο πρόγραμμα, ρεαλιστικό και σύγχρονο όπως απαιτεί η εποχή μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί για εμάς προτεραιότητα Έχουμε σχεδιάσει πολλά σε όλα τα επίπεδα για την κοινωνική πολιτική, για την καθημερινότητα, για τους Βιολογικούς Καθαρισμούς, για την ένταξη  στο Σχέδιο Πόλης,  για την πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας. Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε μία Πολιτεία σύγχρονη. Με υποδομές Υγείας, υποδομές στην Παιδεία, με σύγχρονα σχολεία, με δημοτική συγκοινωνία. 


Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε μία Πολιτεία που θα σέβεται τον άνθρωπο, μία Πολιτεία που θα σέβεται το περιβάλλον, που θα σέβεται τα ζώα, με καθαρές θάλασσες, καθαρές λίμνες και ποτάμια, καθαρά βουνά και δάση. Έναν Δήμο που θα είναι κοντά στους Νέους, στους συνταξιούχους, στους επαγγελματίες, στους πολύτεκνους, στην Τρίτη Ηλικία, στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Ένα Δήμο και ένα Δήμαρχο κοντά στον κάθε Δημότη που έχει ανάγκη. Είμαι περήφανος που είμαι πρώτος μεταξύ ίσων σε ένα συνδυασμό που αποτελείται από ανθρώπους καταξιωμένους τόσο κοινωνικά, όσο και επαγγελματικά, ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για προσφορά στα κοινά. Εμείς, φίλες και φίλοι, δεν έχουμε ως αυτοσκοπό την εξουσία. Έχουμε παρελθόν κρυστάλλινο γι αυτό και δεν φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια. Γι αυτό και δεν φοβόμαστε να κρίνουμε και να επικρίνουμε τα κακώς κείμενα.  Είμαστε δύναμη ανατροπής! Είμαστε, όμως, και δύναμη συνένωσης όλων των υγιών Δυνάμεων που θέλουν αλλαγή σελίδας μέσα από κοινούς καθαρούς στόχους. Γι αυτό λέμε Όχι στη στασιμότητα, Όχι σε αυτούς που θέλουν να κρατήσουν το Δήμο καθηλωμένο στο χθες γιατί έτσι τους βολεύει. Όχι σε αυτούς που λειτουργούν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον.  Δίνουμε το μήνυμα της σύγκρουσης ανάμεσα στο χθες και το αύριο. Ανάμεσα σε αυτούς που ψάχνουν με αγωνία ένα τρόπο να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και σε αυτούς που ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Τώρα ξεκινάει το έργο της ανασύνταξης. Όλοι μαζί χέρι-χέρι χωρίς αποκλεισμούς, με συναίσθημα, με ψυχή θα αγωνιστούμε να αλλάξουν όλα αυτά που μας πληγώνουν, όλα όσα εμποδίζουν το Δήμο μας να πάει μπροστά.
Στις 26 Μαΐου παίρνετε την τύχη του Δήμου στα χέρια σας, παίρνετε την τύχη σας στα χέρια σας".


















































Προηγούμενο
Επόμενο