20 Μαΐου 2019

Γ. Μπουλέκος: "Ημέρα Δικαίωσης των Αγώνων μας"


Το λιγότερο ιστορική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα για τους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού και Βαρνάβα αλλά και εν γένει των κατοίκων της βόρειας Αττικής.
Σήμερα 19 Μαΐου στη μία μετά το μεσημέρι στο γυμνάσιο Καπανδριτίου επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης και ανακοίνωσε πως από την Πέμπτη 23 Μαΐου οι κάτοικοι του Δήμου μας αλλά και του Βαρνάβα απαλλάσσονται από τα δυσβάσταχτα διόδια που μας είχαν επιβάλλει οι προηγούμενες Κυβερνήσεις σε αγαστή συνεργασία με τους ημέτερους εργολάβους.
Το συγκεκριμένο μέτρο αποτελούσε δέσμευση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον δίκαιο αγώνα τον κατοίκων αποδεικνύοντας για ακόμα μία φόρα πως όλα είναι δυνατά όταν μία κυβέρνηση μαζί, με την Κοινοβουλευτική της Ομάδα, τα τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του κινήματος αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και δίνουν λύσεις στα δίκαια αιτήματα των πολιτών βελτιώνοντας την καθημερινότητα όλων μας.
Το συγκεκριμένο μέτρο αποτελεί ΝΙΚΗ της τοπικής κοινωνίας μακριά από μικροπολιτική και μικροσυμφέροντα που γυρίζουν τον τόπο μας πίσω 
Επίσης ήταν η καλύτερη απάντηση σ' όλους αυτούς που μέχρι προχθές κατηγορούσαν την Κυβέρνηση για υπαναχώρηση στο θέμα των διοδίων δηλώνοντάς πως η κατάσταση για τα διόδια δεν μπορεί να αλλάξει!
Τέλος θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους και όλες που τόσα χρόνια έδιναν αδιάκοπα και ανιδιοτελώς τον αγώνα τους απέναντι στα συμφέροντα των εργολάβων και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Αγωνιστές που σ αυτόν τον αγώνα κινδύνεψαν να χάσουν όχι μόνο την περιουσία τους αλλά πάνω απ΄ όλα την ατομική τους ελευθερία.
Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου  

Γιάννης Μπουλέκος 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλός Ανατολικής Αττικής 
Με την ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ 
Προηγούμενο
Επόμενο