4 Οκτωβρίου 2018

Φτάνει πια το ψέμα και η υποκρισία...


Ο κ. Ρούσσης πανηγυρίζει γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας δεν θα γίνει ο ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι (λατομείο Ντουμάνη).
Συνηθισμένος να πολιτεύεται με ψέματα και να παραπλανεί , δεν μας λέει ότι είναι αυτός που ζήτησε να γίνει ο ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι χωρίς να ενημερώσει κανέναν ,είναι αυτός που δημιούργησε το πρόβλημα της χωματερής χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, είναι αυτός που ''σύρθηκε'' στο Δημοτικό Συμβούλιο να απολογηθεί για την απόφασή του, μετά από τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις της Επιτροπής Αγώνα κατά του ΧΥΤΥ των κατοίκων του Πολυδενδρίου και της ευρύτερης περιοχής ,ενός συμβουλίου που έγινε μετά από συλλογή υπογραφών συμβούλων της αντιπολίτευσης.
Έχει το θράσος να πανηγυρίζει για την πιθανή λύση ενός προβλήματος που αυτός δημιούργησε και μας λέει πως ενημερώθηκε από δημοσίευμα εφημερίδας και όχι από δική του επικοινωνία, χωρίς να ντρέπεται γι'αυτό.
Το πρόβλημα κ.Ρούσση  θα λυθεί όταν εσείς που το δημιουργήσατε αποφασίσατε να πιέσετε ειλικρινά για την αλλαγή του ΦΕΚ που προβλέπει την δημιουργία ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι, διότι όσο παραμένει αυτό το ΦΕΚ όλα είναι ''ανοιχτά''.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρείτε την δύναμη έστω και τώρα, στους λίγους μήνες που σας απομένουν σαν Δημοτική Αρχή να προσφέρετε κάτι ουσιαστικό στον τόπο μας.  
Σε κάθε περίπτωση εμείς ως επόμενη Δημοτική Αρχή δεν θα επιτρέψουμε την δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή μας .

                                                                                      Γραφείο τύπου ''Δυναμικής Πολιτείας''

Προηγούμενο
Επόμενο